Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pánský parfém

Od: marton odpovědí: 6 změna:

Chci si koupit, nebo si nechat koupit nějaký kvalitní parfém či kolínskou. Poradíte kde, co, popřípadě jak vybrat či oblíbenou vůni? Klidně i dražší.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tiffany*
hodnocení

3x

Něco od Paco Rabanne :).

lidus*
hodnocení

1x

Co se líbí jednomu, nemusí se líbit druhému. Rozhodně nekupujte jen podle značky a na doporučení někoho, zajděte do kvalitní parfumerie a čichejte, tu vůni co vás osloví si jemně natřete na pulsující zápěstí, na druhou ruku můžete jinou vůni, přivoňte za hodinu, za půl dne a hned budete moudřejší, pokud vám vonět nebude, jděte do parfumerie znovu a celé to s jiným parfémem opakujte, pak až budete mít svojí značku vybranou, nakupujte. Udělala jsem to před lety a od té doby nepoužívám jiný parfem, chce-li mi někdo parfem koupit, vím přesně jaký.

lucie*
hodnocení

0x

U nás doma jedině 24parfemy.cz/... nebo 24parfemy.cz/... to jsou zatím jediné cenově dostupné,co nezačnou "smrdět"po lihu.Prostě z některých po chvilce po použití cítím nepříjemný patos po chemikálii.

alenanova79*
hodnocení

0x

Já jsem příteli kupovala vůni a další od Umbro je to značka a dá se sehnat za dobré peníze. Pokud, ale potřebuješ nějaký superkvalitní tak bych doporučila Hugo Boss.

zwiki*
hodnocení

0x

Zdar.STR8 nabízí parfémy a kosmetiku pro muže již několik let. Zajímavé parfémy STR8 jsou baleny v kovových plechovkách, které ukrývají převážně kořeněné a energické vůně pro opravdové muže. Najdete však mezi nimi i lehčí, svěží vůně vhodné na běžné denní nošení. Pánské parfémy STR8 patří již několik let mezi oblíbené vůně.

zelenydabel*
hodnocení

0x

já si kupuji zippo - INTO THE BLUE

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]