Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkažený účes

Od: jakell® odpovědí: 7 změna:

Zdravím. V pátek jsem byl u holiče, řekl jsem:" Zkrátit, ale tak aby tam nějáke vlasy zbyly, aby se to dalo i třeba nagelovat a aby to nevypadalo blbě."

Bohužel holička to vzala trochu víc a když mě viděl kamarád, (to si domyslíte :D)

No a tak teď mám rochu debku, protože do úterý mi ty vlasy nedorostou tak, abych vypadal líp. Moc bych to neřešil, protože každému se někdy smějou, když příjde oškubaný od holiče, problém je ten, že se snažím navázat kontakt (lepší termín mě nenapadl) s jednou spolužačkou z Béčka a nevím, co by na to řekla (+ nepočítám spolužačky v mé třídě)

Co byste mi poradily?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

dva scénáře:
1) kadeřnice to pokazila, ale co sekne mi to
2) chtěl jsem to takhle, sekne mi to a příště zkusím něco jiného

cokoli jiného bude nahrávat ostatním k posmívání ;) Každpádně máš asi větší šanci zaujmout... a dál už je to na tobě :)

hodnocení

2x

Já bych to být tebou moc neřešila. Do úterý si na účes zvykneš a spolužačka z " Béčka " se ti určitě smát nebude a pokud ano, tak aspoň budeš vědět, že nestojí za to, abys s ní navazoval kontakt.

pb®
hodnocení

2x
Ten problém je jenom v hlavě, ne na hlavě. Nedovedu si totiž představit kluka, kterému by neslušely krátké vlasy, klidně i strojkem na pár milimetrů. Takže pokud se to kadeřnici nepovedlo, tak znovu a přestříhat. Krátké vlasy rostou poměrně rychle, takže za měsíc dva zase dorostou.
doplněno 16.11.14 20:17: Já fakt takového neznám. Naopak dříve či později vypadají blbě ti s delšími vlasy. A není nic horšího, než pár mastných dlouhých chlupů okolo pleši.
martinaa*

To je odvážné tvrzení ;), znám hned několik, kteří by na ježka vypadali přinejmenším divně, když už ne rovnou blbě. Prostě stejně jako holky mají i kluci různé tvary obličejů a seknou jim různé účesy.

K dotazu - nos to těch pár dní hrdě s tím, že takhle přesně to bylo zamýšleno. Během dvou tří týdnů to zaroste a bude to ok. Hlavně nedej najevo, jak se v tom cítíš strašně.

hodnocení

1x

Přece jste seděl před zrcadlem. Klidně jste holičku mohl brzdit v jejim rozmachu. Na to tam to zrcadlo přece je!

Jo zrcadlo se sic fajn, ale pamatuju si, když jsem v roce 2001 nastupoval na vojnu, tak první den jsme všichni museli podstoupit holiče. Sedl jsem si na křeslo, borka zapnula strojek a udělala mi uprostřed hlavy cestu, jak když projede kombajn. No a pak strojek vypnula a zeptala se, jak to chci :) No a co vám pak zbyde než se nechat vyholit :) Nikdy jsem až tak na lebku ostříhaný nebyl a bál se, jak budu vypadat. A nakonec to nebylo zas tak hrozný. Je to novinka, člověk se cítí jinak, ale to neznamená, že změna nesluší.

hodnocení

0x

ahoj, také si myslím, že nejlepší obrana je útok ;) čili žádný zkroušený, nejistý pohled, ale drze a sebevědomě: " takhle přesně jsem chtěl, to se nosí a je to cool, mně se to líbí a jestli tobě ne, je to tvůj problém..." - držím palce :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]