Nejste přihlášen/a.
ahooj, mám takový problém..vůbec se sama sobě nelíbím a strašně mě to štve...jde o to, že se třeba namlauju ráno učešu, hezky oblíknu kouknu do zrcadla a je to fajn, ale pak mě třeba někdo natočí na video a já se na to kouknu a nevěřím tomu že to jsem já: za prvý mi příjde že mám obří nos, ostatní tvrdí že to není pravda, ale já o tak vidim, potom mi příjde že mám totálně vystouplý obří čelo jak letiště...vlasy mám moc zplihlý a jdou mi vidět uši, to jsem nevěděla asi začnu nosit culík, a ty moje divný pohyby, ach jo...lidi mi říkají že jsem hezká, ale já to tak vůbec nevidim
spíš naopak
chci jít na operaci nosu za rok
ale spousta lidí mi to vymlouvá už nevím co mámm dělat
Ahoj. To není žádný problém. Jste sama k sobě hodně sebekrická. To, že se nelíbíte sobě, nemusí znamenat, že se nelíbíte jiným..Udělejte to, co chcete, aby jste se Vy sama cítila lépe..Anebo se smiřte s tím, že jste taková, jaká jste..Věřím, že si svého obdivovatele najdete..
doplněno 15.11.14 23:14:Nedívejte se na sebe.A naslouchejte těm druhým.Věřtem že oni Vás vidí jinak..A věřte jim..
Dobrý den, zvyšujte si sebevědomí tím, že budete věřit svému okolí, když Vás vidí jako hezkou. A až se smíříte se svým tělem, tak se Vám uleví - to přijde až s věkem. Zdravím!
doplněno 15.11.14 23:15:Zkuste z možných nedostatků udělat svou přednost - třeba ten nos. Znáte herečku Babčákovou?
Všechno je ve tvé hlavě. Je to o sebevědomí. Ne, jakože je někdo pyšný, ale sebe-vědomí, uvědomování si sebe. To ti nikdo nedokáže ve tvé hlavě změnit. Je to problém každého z nás, jak máme sebe-vědomí, tedy uvědomování si sebe sama nastaveno. A to dokonce až tak, že když se namalovaní uvidíme v zrcadle, mozek své tělo vnímá jako cizí. Nejpřísnější je člověk k sobě samému.
Každý člověk je jiný a to je dobře. Kdyby všichni vypadali stejně, bylo by to fádní. Buď ráda, jaká jsi, s nosem nic nedělej. Člověka v životě čeká plno nepříjemných operací, nač si ještě přidávat jednu s nosem, když je zdravý a svou funkci plní.?
O dvou známých děvčatech kluci říkali:
1/ Ta má nos jako kliku od blázince.
2/ Ta má nos, že když řekne: Ujel mi vlak před nosem", tak jí ujel už před hodinou!
Obě prima holky, obě nyní už vdané paní ve zralém věku, s rodinou. Každá krása si najde svého obdivovatele. Hlavně se zbav svého nízkého sebevědomí, nauč se chovat tak, jako bys byla ta nejhezčí v okolí. A třeba také jsi.
Babička mi kdysi vyprávěla o "krásném mladém panu učiteli", na vesnici, který si udělal známost. Když lidé viděli jeho dívku, káceli se. Prý tuctová, všední, žádná krasavice. Někdo prostořeký to panu učiteli nadhodil. Ten ale řekl: Nesuďte jen podle vzhledu, počkejte, až poznáte její povahu.
A skutečně. Paní učitelová byla vzdělaná, mírná, laskavá, dokázala pomáhat lidem, vyslechnout, prostě, ve skutečnosti to byla krásná žena.
Tak se nevzhlížej v krasavicích typu Táni Kuchařové, tyto celebrity plní svými skandály bulvární plátky. bu´d, jaká jsi, určitě jsi hezké a zdravé normální děvče a uvidíš, jednou se najde někdo,pro koho budeš ta nejkrásnější. To mi věř. Jaga.
Víte, že je spousta herců (našich i zahraničních), kteří se na sebe buď neradi nebo vůbec nedokážou dívat, takže třeba ani neviděli filmy, ve kterých hráli? A jsou to herci, lidi, kteří "se živí" svým tělem, svým zjevem . Potom také, skutečná krása je jedna věc a fotogeničnost druhá, je spousta lidí fotogenických, kteří na fotkách nebo videu vypadají skvěle, ale kterých si ve skutečnost ani nevšimnete, nebo dokonce ani nijak krásní nejsou. Určitou roli hraje i cvik v tom, jak se "na kameru" zatvářit, postavit atd. Zkuste malinko okoukat, jak se češou a strojí známé tváře Vašeho věku, možná najdete inspiraci a hned se budete cítit jistěji. Ale možná, že nejspíš ze všeho to trochu přeháníte, chtělo by to také jiný zájem než zjev
.
Tif, je to přesně tak, jak píšeš!
A taky jsem si uvědomila, kolik manekýnek chodí v kalhotách, protože se stydí za své nohy. Ze kterých na molu, svět padá na zadek.
Babi dík , k těm kalhotám, jestli to není tím, že kalhoty jsou neporovnatelně praktičtější, než sukně. A když si vzpomenu na "hukot", který denně absolvuje třeba mladá (a pracující) maminka (fakt, že žádnou modelku osobně neznám), tak ty kalhoty chápu a taky hodně nosím. Při představě soukání do punčocháčů (jo v Kalifornii apod. se to chodí naboso skoro celý rok
, hry s délkami a barvami vršku a sukně a dalších záludností, jsou džíny přímo úžasně jednoduché oblečení... a to jsem zapomněla na boty, ty jsou k sukni vždy komplikovanější... Nj, je to věda, to oblékání, chce to najít svůj styl a toho se pokud možno držet, jinak by člověk nemusel dělat nic jiného, než dumat nad svým "oblečkem", zdravím, t.
Pokud máte takové představy, zkuste se na sebe nedívat a nesledovat každou "blbost" - i když chápu, že pro mladou holku je vzhled důležitý. Ale po čase se třeba začnete vnímat jinak.
Pokud máte fakt problém s nosem, zkuste se, místo fňukání, zamyslet nad dostupností a možností jeho plastické úpravy. Kdyby to bylo reálné, tak do toho jděte. Zdravím.
Každá žena je hezká... (pro chlapa) Ovšem každá jinak.
Nějaký chlap má radši blondýny, jiný brunety (třeba já)
faktem je, že inklinuji k černovlasým ženským.. netuším, čím to je.
Je možné, že je to tím, že jsem "světlý typ" a tím mě více přitahují protiklady.
Těžko říct. Poměr mezi blondýnama a brunetama je cca 20/70%
Brunetky a černovlásky miluju... netuším, čím to je.
Asi je to práce hormonů.
Dobrý den Jánevíco! Jestli se sama sobě nelíbíte, tak věřte tomu, že ani plastická operace vám vaše sebevědomí nezvedne. Nebo jste snad neviděla ty kreatury, co se staly např. z M. Jacksona nebo Donatelly Versace? Takže, než podstoupit plastiku nosu, spíše zapracujte na tom, abyste se měla ráda taková, jaká jste nyní. Jestli se nebude totiž mít ráda, tak splačete do budoucnosti nad výdělkem, jelikož vás nebude mít rád a vážit si nikdo. Ani partner. Toho byste totiž nejspíš "otravovala" otázkami typu: A miláčku, líbím se ti? Nejsem moc tlustá? Nemám moc velký nos? A podobně.
Za další. Fyzická krása a atraktivnost je vesměs pomíjivá. Spíše je důležité to, jaký je člověk člověkem. Co pomůže nějaká nádherná, výstavní ženská, když v hlavě má vymeteno...
Tak se přestaňte podceňovat. Nehleďte na to, co se vám na vás nelíbí. Stoupněte si před zrcadlo, dobře se prohlédněte a řekněte si, co se vám na vás líbí. A o to pečujte, hýčkejte se a říkejte si, že jste pěkná. Já totiž věřím tomu, že pěkná jste. Akorát si to neumíte přiznat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.