Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cvičení na zadek, stehna

Od: mrnousek* odpovědí: 2 změna:

Zdravím *slunce*

Chtěla bych posilovat zadek a stehna, ale mám takový problém, a to, že nemůžu dělat dřepy... Prostě jakmile udělám dva tři dřepy, projede mi koleny nesnesitelná bolest... :/ Jsem si jistá že je dělám správně, všechno... mám dojem, že věkem to nebude, je mi necelých 15... :D

Nevíte, co s tím? K doktorce se mi jít nechce, většinou prohlásí něco na způsob, že mám nadváhu a že je to z toho (přitom já si nějak tlustá nepřipadám... :/)...

Popřípadě jestli neznáte nějaké jiné cviky na tyhle části těla...:) Něco co by mě nezabilo... :D

Díky, mrňousek

(PS: Doufám, že dostanu drobet víc odpovědí, u mých otázek to totiž většinou zůstane u dvou-tří...:/)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Však nedělej dřepy. Dělej podřepy. Zadek ne až úplně dolů. *hej* Chodidla u sebe, rozkročená, špičkami souběžně i od sebe.

filip17*
hodnocení

0x

Ahoj,

tak pokud v 15 letech nedokážeš udělat dřep, za doktorem by jsi rozhodně jít měla, dřepy jsou na tyto partie nejlepší, ale jsou i alternativy zde je i

video s komentářem.

doplněno 10.11.14 22:46:

případně můžu doporučit video na stram.cz Tenhle klučina ví moc dobře o čem mluví, pamatuji si ho práve s nadváhou ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]