Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vlhčené ubrousky - závadnost?

Od: rd* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

má někdo zkušenost s těmito vlčenými ubrousky? vsezapulku.cz/... Výrobce píše, že nejsou vhodné pro každodenní použití. Už jsem je koupila (s úmyslem je používat místo odličovače - líčím se jen velmi mírně) a teď přemýšlím, jestli spíš nejsou nějak závadné.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, závadný výrobek by se neměl prodávat, tak jde asi o doporučení výrobce.

Možná varuje před vysušováním pleti při častém používání, ale chorobu by jeho výrobek způsobit neměl. Zdravím!

doplněno 12.11.14 11:50:

rd - berte to jako zkušenost, která nebyla zase tak drahá.

rd*

Díky za odpověď.

No, já jsem právě měla na mysli, zda nějak nevysušují pleť (což je podle mě jednoznačná závada). Jinak jsem je již vyzkoušela a musím říci, že už je vícekrát kupovat nebudu. Pleť skutečně vysušují a celkově zanechávají nepříjemný pocit.

lidus*
hodnocení

0x

Jsou-li špatné nebo dobré nevím, bylo to první co zakázala lékařka používat na vnučku s atopem.

Ovšem na rúzné ekzémy zakazují kožaři i mýdlo a čokoládu (tu vnitřně).. Takový zákaz pro nemocného člověka nemusí znamenat závadnost pro člověka zdravého.

hahanaj*
hodnocení

0x

je to spíš na osvěžení a na otření někde na cestách na výletě ,ale používat denně doma - to bych nepoužívala

hodnocení

0x

Zdravím. Taky mám doma dvoje vlhčené ubrousky už od léta. Jinou značku než vy mám. Nechce se mi je moc používat. Ale když ony byly tak cenově výhodné... Druhé zdarma. Hodí se spíš na dovolenou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]