Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ranní zápach z úst

Od: monulik odpovědí: 5 změna:

Nevim jestli to mají všichni (ale nejspíš jo) .Vždy když se vzbudim páchne mi z úst. Nevíte jak to mohu omezit? .. Myslím tím hned jak se vzbudim aby to nebylo tak strašné .. Abych se nestyděla promluvit ráno na přítele a dát mu pusu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

janap*
hodnocení

2x

Po ránu to má každý. Ale pokud máte zápach nějak vyraznější, nejspíš máte problém s paradentózou. Zaskočte na dentální hygienu a pravidelně používejte mezizubní kartáčky či dentální nit a bzry se to zlepší. Můj osobní trik pro můj dobrý pocit je vyplížit se ráno z postele, vyčistit zuby a je to.

ujuju
hodnocení

0x

Zdravé zuby a hlavně zdravou životosprávou. Nejíst podřadná jídla.

hodnocení

0x

V prvé řadě je nutné mít čistou dutinu ústní.Myslím tím pravidelné odstranění zubního kamene,ten dělá velikou neplechu.Pokud je to možné,čistit i mezizubní prostory dentální nití a také 3x denně zuby čistit.Samozřejmě,že není vyloučena nějaká nemoc zevního podkladu -žaludek,slinivka,játra...Pokud je člověk překyselen nezdravými potravinami,odráží se to i na zápachu z úst.Asi tak...

figurek*
hodnocení

0x

možná máte čepy na mandlích, možná něco jiného.

Takže co vám takto na dálku můžeme poradit? Používejte dezinfekci a ústní vodu.

tony*
hodnocení

0x

Dobrý den, si připravte na noční stolek hřebíček ( koření ) a jak se probudáte tak jeden rozkousat. Je to super antiseptikum a levné, dostupné. Já mam u sebe pokaždé nosím balíček, používám to místo Tic-Tac. Jinak pokut by jste chtěla mít svěží dech stále i po ránu, musela by jste mít v naprosto bezvadném stavu celé zažívaní, a to u naprosté většiny lidí, je nemyslitelné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]