Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Polystyrenový kužel

Od: stracena* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, mám takový dotaz. Kde bych v Praze sehnala polystyrenové kužely (kužele?)? Potřebuji na vypnutí háčkovaných předmětů. Na Internetu jsou všude jenom jenom e-shopy mimo Prahu a mě se nechce dávat kvůli dvěma kuželům za 50,- ještě 120,- za dopravu. Stracena

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

4x

Nejjistější je to ve Václavské ul. v Praze 2, napište jim, jestli ho mají na prodejně marketart.cz/...

optys.cz/... - expediční sklad mají v Praze 4, snad by se s nimi mohlo domluvit

stoklasa.cz/... - budou mít v únoru, prodejna v Tescu ve Strašnicích nebo naproti holešovické tržnici

doplněno 06.11.14 21:32:

Rádo se stalo. :) Pak sem dejte fotku anděla. Ráda se podívám. :)

doplněno 11.11.14 08:44:

Jé, ten je krásný, děkuji za fotku! :) Jste moc šikovná!

stracena*
hodnocení

Moc a moc děkuju. Vypadá to na tu Václavskou. Potřebuju to ještě do Vánoc na velkého anděla.

doplněno 07.11.14 15:41:

Pokud se alespoň trochu povede, tak se ráda pochlubím.

doplněno 11.11.14 08:09: Dobrý den, dávám tu fotku anděla. Není sice dokonalý, ale je můj a alespoň si můžu říkat, že mám originál
.
Omlouvám se za kvalitu snímku, je to foceno mobilem a ještě při umělém osvětlení.
Polystyrenový kužel
Polystyrenový kužel #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]