Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připevnění druku

Od: liduli odpovědí: 5 změna:

Poradíte, prosím, jak připevnit knoflík- druk bez lisu na druky a podobných nástrojů jen tím, co se běžně vyskytuje v domácnosti? Potřebuji manželovi připevnit na bundu, kterou využívá při práci na zahradě, dva druky, které chybí. Děkuji,L.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

bez patřičného přípravku to nedopadne dobře, buď druk nebude držet nebo nepůjde zapnout; dříve byly ke každé sadě druků i jednoduché přípravky na upevnění druků do látky, přípravky vydržely akorát na tu sadu, někdy i několik druků dalších, ale vždy stejného provedení

doplněno 06.11.14 16:59:

a jsou k mání i dnes

vtc.cz/...

doplněno 06.11.14 17:03:

a pokud použijete jiné podložky, než tvarované podle jednotlivých částí druků, budete mít na látce buď "nezapnutelnou"placku, nebo, když se budete snažit být opatrní a nedeformovat zapínací části, druk při prvním rozepínání upadne...

ještě tady

sici-centrum.cz/...

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, nezkoušel jsem to, ale třeba mezi dvě pevné, ale hladké podložky a zatáhnout ve svěráku? Na ty podložky třeba sololit. Zdravím!

hodnocení

0x

Pokud jde o klasický druk, kde spodní část prochází látkou trubičkou, tak tam jde o to, tuto trubičku po nasazení svrchní části roztáhnout. Toto jsem dělával důlčíkem a po rztažení té trubičky jsem to zatemoval vyražečem. Je ovšem otázkou, jestli máte doma tyto věci...

liduli
hodnocení

Děkuji vám za odpovědi, pro mě bude asi nejjednodušší koupit při cestě do města druky v sadě, L.

mikes*

nebo dojdi k brašnáři,možná to zvládne i obuvník.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]