Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Perioda znovu?

Od: nevimsirady* odpovědí: 3 změna:

Dobry vecer, pred 14ti dnima jsem mela menstruaci, ktera mi normalne po 7 dnech skoncila. Jenze dneska jsem to znovu dostala a vubec nechapu jak je to mozne. Je mi 16 let a antikoncepci zatim neberu. Nevite tedy nekdo co to tedy znamena? Predem dekuji za normalni odpovedi :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co to může znamenat,bude s jistotou vědět pouze gynekolog.Měla bys za ním zajít...Jinak,je možné,žes menzes dostala proto,že jsi prošla větším stresem - nějakým leknutím,změnou prostředí,rozchodem s chlapcem,ztrátou blízké osoby...Další varianta je nadmíra sportovní aktivity...Divoký sex? *nevi*

niki00
hodnocení

0x

Mě se to stalo minulý měsíc taky a důvodem bylo to, že za poslední dobu jsem hodně zhubla. Nezhubla jsi, nebo naopak nepřibrala? To by mohl být důvod.

nevimsirady*
hodnocení

Sexem to nebude, ale je pravda, ze jsem asi trochu schodila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]