Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,již se to tady několikrát řešilo! Mám dlouhodobé problémy s AKNÉ na obličeji! Chci se jenom zeptat jestli tu někdo z vás má nějaké zkušenosti s přípravkem Acne Intensive Formula Set? Nebo-li jestli jste už o tom něco slyšeli? A ještě se chci zeptat našel jsem na internetu na AKNÉ (Tercon Skin Care)-Jedná se o tobolky-tabletky je jich tam 30 tobolek
Děkuji vám za vaše odpovědi Nashledanou
)
Je mi už 58 let a celý život trpím na aknozní pleť. Mastná pleť je fajn, pleť není tolik vrásčitá, jako suchá. Ale věčně člověk bojuje s nedokonalostmi díky akne.
Vyzkoušela jsem leccos, ale přípravek Acne Intensive Formula je skvělý. Nevím jak dalece pomůže lidem s velkými problémy, ale na mírné i větší akne zabírá. Jen problém je, že neléčí. Tudíž se přípravek musí průběžně používat pořád. Ale doporučuji! A. Nováčková
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.