Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Potřeboval bych vymyslet jak to udělat s kytkou pro přítelkyni k svátku. Mám pro ní prstýnek a chtěl bych jí k tomu dát ještě kytičku. Měla svátek v pátek ale uvidíme se až v úterý jelikož byla o víkendu mimo ČR. Jenže nevím jak to dopadne naplánovali jsme si odhadem tak 3 hodinovou procházku a pak si možná ještě půjdeme sednout někam na kafe. Jenže jsou tu dvě věci které nevím jak vyřešit. Krabička s prstýnkem se schová úplně v pohodě do tašky jenže kytku by musela ona nebo já nést a předpokládám že by spíše překážela a druhá věc je zda vůbec růže vydrží 3 hodiny v tomhle poněkud mrazivém počasí. Nejlepší by bylo dát jí kytku až konci nebo jí donést domů ale náš vztah je spíše v začátcích a já zatím nevím kde bydlí. Mám se na kytku vykašlat a koupit jí čokoládu nebo vás napadá jiné řešení?
Sice je chválihodné, že na přítelkyni myslíte ale při tak krátké známosti bych prstýnek nedávala. Nechte si udělat kytičku malou, tu schováte do tašky nebo u nás dělají "kytku" s belgických pralinek v cukrárně, cena je od 50-500kč, podle množství pralinek a velikosti kytky. Další možnost je, že kytku nebudete řešit a dáte přítelkyni třeba malého plyšáka. Přítelkyně měla narozeniny nebo jmeniny? Nechcete ten prstýnek nechat na pozdějc?
Je dost nepříjemné se vláčet městem s kytkou tři hodiny. Navíc, když zebe do ruky. Kytka pak též vypadá příšerně a je tak na vyhození. Buď ji vypusťte a kupte něco jiného místo ní, nebo ji dejte na závěr procházky s tím, že vymyslíte místo, kde mezitím bude spočívat ve vodě (např. nějaká čajovna, kavárna, restaurace, kde zatahujete rande nebo ji koupit pak na trase procházky na konci, je-li kde. (Benzinky ap. někdy mívají i květiny, chce to okouknout.) Pokud nelze nic z toho, kytku s klidným svědomím vypusťte, to by bylo spíš za trest.
Prstýnku bych se, na rozdíl od kolegyně nade mnou, vůbec nebála. Pokud není drahý a nevypadá jako snubák. Běžně u mne kluci kupují bižu pro holky, i prstýnky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.