Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pizza v mikrovlnce

Od: evulinka* odpovědí: 7 změna:

Koupím mraženou pizzu a jak dál?Péct zmraženou nebo rozmraženou? V mikrovlnce nebo v plynové troubě,na kolik stupňů a jak dlouho?Prosím o pochopení,jsem začátečnice.Děkuji za rady od zkušených,čím víc jich bude tím líp :-D

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzacz*
hodnocení

1x

Peču až rozmraženou v troubě a okraj těsta máznu před pečením trochu olejem.

kubaaa*
Nic proti Vam, ale jen nechapu, za co jste dostal bod...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Je to na ní většinou napsáno. Pečeme zmraženou, v troubě na 230°C. Časy se pohybují od 9 do 13 minut, podle druhu.

filip17*
hodnocení

0x

rozhodně jen v troubě, v mikrovlnce je to hnus. Jak říká kolega nademnou vše je na obalu napsáno, já osobně si tam ještě přídávám třeba víc sýra nebo rajčat nebo čehokoli co uznám za vhodné ;)

hodnocení

0x

Na krabici je vždy návod k přípravě. Já ji dávám nerozmraženou do rozehřáté elektrické trouby na 220°C, na 15 minut a dávám jen na pečící papír, nedávám ji na plech.

Přesně, jak píše Ladin a Dako. Nemá se dávat na plech. Pouze na rošt. ;)

Já to dám do mikrovlnky normálně na plno ne na rozmražování a když je těsto vlažné tak pustím horký vzduch a peču vzduchem. Není mikrovlnka jako mikrovlnka. Vždycky to hnus být nemusí :) Než by se mi velká trouba nahřála tak už mám mastnou pusu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma pizza v mikrovlnce
Otázky na téma plynová trouba stupně

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]