Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěla bych se zeptat nevíte někdo jak vylepšit nebo znevšednit buřtguláš? děkuji za rady
Buřtguláš je vždy velice pikantní,pokud použijete kvalitní uzeniny a kvalitní brambory.Ještě někdy přidám i malinko zeleninky,aby to bylo barevnější a zdravější Samozřejmě i červenou papriku a kostku masoxu. A nezapomeňte,hodně cibule,ta dodává tu správnou a nejlepší chuť.Jo,ještě česnek,alespoň 4-5 stroužků.
Jak vylepšit nevím ale napíšu vám jak ho dělám já. 30dkg Godhaje, velká cibule, 2 stroučky česneku - orestovat na sádle (oleji), velká lžíce koření Vitana maďarský guláš, velká lžíce sladké papriky, na kostičky brambory -zavřu papiňák a jak vaří za 10min vypnu, dochutím solí, majoránka, přidám 1 konzervu fazole v tomatě nebo fazole v čili, zahustím hl. moukou s vodou, povařím. HOTOVO. Nebo místo fazolí přidám lečo (1/2l sklenička) + velkou lžíci rajčatového protlaku. Do obou variant někdy dávám MASOX hovězí 1 kostku. Vařím ho na dva dny a jak říkají strávníci, mám malý hrnec.
doplněno 02.11.14 17:13:
Hejkálku, jsem doma sama ale toto jdu hned vyzkoušet, už slintám. Pivo mám jen Kozla, černé není, snad to nebude vadit.
doplněno 02.11.14 18:35:Hejkálku bylo to moooc dobré, hlavně ta cibule, piva jsem nedala moc a štekáčky otočila, byly krásně opečené. Mělo to jednu chybu, chleba mám od pátku, čerstvý to by teprve byla mňamka.
doplněno 02.11.14 19:22:Ale fuj, no tak jsem se uklepla, já říkala hned, že 2 min. na opravy je málo.
Prosté čím víc masa/hovězího, vepřového/ dáte tím bude buřt guláš lepší, pokud vynecháte špekáčky, bude naprosto skvělý, aneb jak říkaval můj dědeček z ho... bič sice upleteš ale nezapráskáš si s ním, pokud chcete vylepšovat jídlo tzv. nouzovku / doma prostě nic jiného než cibule, uzenina , brambory a koření není/ tak se to zřejmě nepodaří...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.