Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chytne mi barva na vlasy?

Od: daf odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám červeně barvené vlasy a chci si nabarvit blond konečky... Chytne mi to?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já jsem přesvědčená, že je budete mít žluté nebo oranžové. Mohlo by to být tajímavé. ;) Ale řekněte, co budete dělat za měsíc? Až budou vidět odrosty.

hodnocení

0x

Dobrý den. Blond se nebarví,nýbrž odbarvuje kysličníkem.Ano,odbarvit lze všechno,ale pozor na spálení...Raději si kup pouze 6% peroxidu.Pak si to nanes a především hlídej tak,abys chytla požadovaný odstín.I když můj názor je ten,že s tou červenou to nebude to pravé ořechové...

doplněno 31.10.14 18:19:

Růžově to určitě nechytne.Co hrozí? Že budeš mít vlasy zničené-spálené.Obrátila bych se raději na kadeřníka.

daf
hodnocení

Zajímá mě jestli to nechytne třeba růžově.. Proto chci jen konečky kdyby se muto nelíbilo tak je ustřihnu.. A co hrozí u toho spálení? Moc děkuji

lucie*

Pokud máš červené vlasy,tak určitě budou růžové a co hůř tipuju,že budou spíš rezaté.Po slabém peroxidu 6% určitě.Používám jedině 12% a samozřejmě hlídám průběh.Spálí se jedině,pokud je necháš v tom alobalu dlouho a zahřeje se moc.Červená je nejhorší barva kterou nejde jen tak odbarvit.Trvá to i několik opakování.Takže odbarvuj kolikátkou chceš,každopádně to budeš muset opakovat,takže blond dosáhneš až po několika týdnech a konečky budou slabší,tak je stejně jednou zastřihneš tak i tak.

doplněno 01.11.14 04:41:

...Bohužel toto neumí ani kadeřnice(nechci brát iluze,ale je to tak)takže když půjdeš ke kadeřnici,bude to dělat úplně stejně.jen zaplatíš o mnoho víc.

naihonn*
hodnocení

0x

V pohodě. To určitě chytne. Sice je to trochu extrémní sadismus, ale tak hořlavé by to mělo být dost. *smich*

toustik
hodnocení

0x

Jak zde již bylo řečeno, z červené se na blond hned na poprvé nedostanete a to ani s pomocí kadeřnice. Povede se Vám maximálně rezavá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]