Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám červeně barvené vlasy a chci si nabarvit blond konečky... Chytne mi to?
Dobrý den. Blond se nebarví,nýbrž odbarvuje kysličníkem.Ano,odbarvit lze všechno,ale pozor na spálení...Raději si kup pouze 6% peroxidu.Pak si to nanes a především hlídej tak,abys chytla požadovaný odstín.I když můj názor je ten,že s tou červenou to nebude to pravé ořechové...
doplněno 31.10.14 18:19:Růžově to určitě nechytne.Co hrozí? Že budeš mít vlasy zničené-spálené.Obrátila bych se raději na kadeřníka.
Zajímá mě jestli to nechytne třeba růžově.. Proto chci jen konečky kdyby se muto nelíbilo tak je ustřihnu.. A co hrozí u toho spálení? Moc děkuji
Pokud máš červené vlasy,tak určitě budou růžové a co hůř tipuju,že budou spíš rezaté.Po slabém peroxidu 6% určitě.Používám jedině 12% a samozřejmě hlídám průběh.Spálí se jedině,pokud je necháš v tom alobalu dlouho a zahřeje se moc.Červená je nejhorší barva kterou nejde jen tak odbarvit.Trvá to i několik opakování.Takže odbarvuj kolikátkou chceš,každopádně to budeš muset opakovat,takže blond dosáhneš až po několika týdnech a konečky budou slabší,tak je stejně jednou zastřihneš tak i tak.
doplněno 01.11.14 04:41:...Bohužel toto neumí ani kadeřnice(nechci brát iluze,ale je to tak)takže když půjdeš ke kadeřnici,bude to dělat úplně stejně.jen zaplatíš o mnoho víc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.