Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám ženský problém :/ - co by to mohlo být?

Od: gynda odpovědí: 3 změna:

Ahoj, menstruaci bych měla dostat asi za necelé 2 týdny. Před asi 2 dny jsem začala mít hnědý výtok, jako při menstruaci a večer začal být červený, jako při periodě. Dnes zase zhnědl a nijak se to nemění. Čím by to mohlo být? Nebo co by to mohlo být? Nevím si s tím rady a nechci hned chodit ke gynekologovi :/

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Jen k němu zajděte!

eulalie*
hodnocení

0x

Nekdy se takto projevuje ovulace...Pokud menzes normálně přijde a příště se to už nebude opakovat, tak bych to moc neresila.

hodnocení

0x
Pokud je to opravdu tmavě hnědé, jako při menstruaci, tak by to mohla být menstruace.. Nemusí být každý měsíc stejně silná - už se mi i stalo, že jsem spíše jen špinila a mohla přijít dříve.
Já bych počkala s návštěvou lékaře do dalšího cyklu, jak a kdy se menstruace dostavi, ale své tělo musíte znát Vy, já nevím jak to vypadá..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]