Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám takový dotaz, před měsícem jsem si všimla, že mám po celých prsou výrazně červené čáry, vypadá to jako škrábance. Vůbec netuším, čím by to mohlo být, občas to vypadá líp, občas hůř. Bojím se, jestli to nemůže být nějaký zdravotní problém, nevíte, co by to mohlo být? prosím vás o normální odpovědi. Nemám dítě, ani nejsem těhotná, takže to nemůže být zánět mlékovodu. Špatnou podprsenkou by to také nemělo být, mám jich alespoň 10 a stává se mi to u všech.
Nejspíš se jedná o strie. Mě se stalo to samé Nikdy ty čáry úplne nezmizí, ale kupte si třeba krém proti striím a oni trochu vyblednou a nebude to takové neb´vzhledné
Strie se můžou udělat i na stehneh, bocích, zádech apod.
Většinou se to stává při rychlé výrůstu té určité části. Doufám, že jsem pomohla
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.