Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na tyhle řasy?

Od: kikinka97 odpovědí: 4 změna:

STrašně se mi líbí řasy, co má tady slečna na obrázku a jsem si i docela jistá, že jsou její. Nevíte, jak bych je mohla vytvořit, případně která řasenka (do tak 350 kč:)) by mi s němi pomohla?

ODKAZ NA FOTKY: instagram.com/... (tady se mi obzvlášť líbí :)); instagram.com/... ; instagram.com/... ; instagram.com/...

Ty řasy vypadají slepeně, nicméně na ní to vypadá prostě dobře, a protože mám v obličjei podobné rysy i stejnou barvu očí, myslím, že ani na mě by to nemuselo vypadat až tak zle. :) Dost to upozorňuje na její pohled a vypadá to prostě skvěle! :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Bylo by možné psát bez těch smajlíků (špatně se to čte)? Mně se takové líčení vůbec nelíbí. Přestože jde o mladou dívku, má s tímto líčením moc "tvrdý" výraz.

hodnocení

0x

Na to není potřeba řasenka za veliký peníz.Stačí,když si koupíš náplň do řasenky,kterou následovně hodně naplníš a pak řasy vícekrát přejedeš.No a máš to.

martinaa*
hodnocení

0x

Kup s černou řasenku a tak dlouho řasy patlej, až budou tak slepené, jak má slečna. Na střední nám taky chodila jedna spolužačka takhle namalovaná, a nikdo neměl to srdce jí říct, že to vypadá hnusně, řasy slepené deseti vrstvami řasenky, která už na nich dělá i žmolky.

lucie*
hodnocení

0x

Přepudruj řasy,nanes řasenku,nech trochu uschnout a zase,víc jak třikrát nanést nebude třeba.Já používám pouze voděodolné a je na tohle dobrá parfums.cz/... nebo

zbozi.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]