Nejste přihlášen/a.
STrašně se mi líbí řasy, co má tady slečna na obrázku a jsem si i docela jistá, že jsou její. Nevíte, jak bych je mohla vytvořit, případně která řasenka (do tak 350 kč) by mi s němi pomohla?
ODKAZ NA FOTKY: instagram.com/... (tady se mi obzvlášť líbí ); instagram.com/... ; instagram.com/... ; instagram.com/...
Ty řasy vypadají slepeně, nicméně na ní to vypadá prostě dobře, a protože mám v obličjei podobné rysy i stejnou barvu očí, myslím, že ani na mě by to nemuselo vypadat až tak zle. Dost to upozorňuje na její pohled a vypadá to prostě skvěle!
Na to není potřeba řasenka za veliký peníz.Stačí,když si koupíš náplň do řasenky,kterou následovně hodně naplníš a pak řasy vícekrát přejedeš.No a máš to.
Přepudruj řasy,nanes řasenku,nech trochu uschnout a zase,víc jak třikrát nanést nebude třeba.Já používám pouze voděodolné a je na tohle dobrá parfums.cz/... nebo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.