Rozmrazit karbanátky?

Od: Datum: 25.10.14 08:37 odpovědí: 4 změna: 25.10.14 09:47
avatar

obalené syrové karbanátky jsem onehdá dala na mrazák, dneska bych je ráda udělala k obědu - ale nevím si rady, mám je nejdřív rozmrazit, aspoň tak napůl, než je budu smažit? - nerozmočí se mi stouhanka?... smažit zmrzlé mi přijde jako úplná blbost... nebo je dát do trouby? jak to děláte vy? - poraďte, díky :)


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: iv®
Datum: 25.10.14 08:45
avatar
Zdravím. Nechte je aspoň trochu povolit a šup s nimi na pecici papir do trouby. Delam takto stále a jsou skvěle. Nikdy rozmrazovane nesmazim protože to dost prska.
Ohodnoceno: 5x
 
Datum: 25.10.14 08:54
avatar

Já je před pečením vždycky nechám rozmrazit. Pokud by byly zmrzlé, asi by se pořádně nepropekly.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 25.10.14 09:15
avatar

díky za rady :) asi to udělám jako iv... taky se bojím prskání...

Od: iv®
Datum: 25.10.14 09:47
avatar
Ono v troubě to taky prska ale tam to nevadi a raději pomaleji na menší teplotu ať jsou propecene celé.
Ohodnoceno: 1x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.