Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou relaxi zvolit?

Od: nicknick odpovědí: 2 změna:

Mile nejen damy, chtel bych sve kamaradce pripravit prekvapeni v podobe relaxu - napr. masaz, nebo neco proti unave, po cem by se ji proste ulevilo. Hledal jsem jake jsou druhy masaze a ze jich je dost. Vim ze by mi poradili primo v tom vybranem studiu, ale rad bych znal nejake doporuceni z vasich vlastnich zkusenosti. Trosku se vsak bojim, aby z planovaneho prekvapeni nebylo spis zklamani. Nevim jestli by ji bylo prijemne ze na ni smatla cizi clovek (nekomu to vadi) nebo aby po masazi nebyla jeste vic pochroumana. Takze to nemusi byt jen masaz, ale cokoli jinyho. A kdyz to budeme moct absolvovat spolecne, tim lip, taky neco takoveho potrebuju . Diky za rady

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mainsy*
hodnocení

0x

je to jenom kamaradka nebo přitelkyně?

hodnocení

0x

Ano, je rozdíl mezi tím, zda poskytnout rozkoš kamarádce, nebo partnerce, družce. Proč jste vy, chlapi, takoví pokrytci a nenapíšete to na rovinu? *cert* To se za slečnu stydíte? Myslím si, že pro pouhou kamarádku byste se tolik neangažoval.

Pokud je to ale opravdu jen kamarádka, hlavu bych si s tím nelámala. Kupte jí třeba velikánské lízátko s kytičkou, bude mít radost.

Pokud je to snad něco víc /partnerka,družka/, poradila bych pivní lázně v Harrachově. Je to prima zážitek. A užijete si společně s ní.

A pokud jí snad vadí, že, jak píšete - na ni šmatlá cizí člověk, nedejte mu šanci a šmatlejte *haha* na ni raději sám. Nějaký pěkný pobyt, večeře při svíčkách, vířivka a pak Vaše šmatlání. To určitě kladně ocení -pokud to není jen kamarádka.

A jen tak mimochodem - pokud je masáž opravdu dobře udělaná a předtím na ně člověk nechodil, cítí se být pochroumaný vždycky. Mě v lázních dostal do ruky asi 130 kg masér a pak jsem si 2 dny připadala, že po mně přejel svými pásy tank. Asi tak! *smich* Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]