Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

poceni podpazi

Od: hsjsjsh odpovědí: 9 změna:
Dobry den mam takovy problem... Kdyz mamna sobe uple tricko tak se mi v mistech podpazi udelaji fleky ale vubec se nepotim...nevite jak sr toho zbavit?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já si myslím, že jste si nastříkala do podpaždí něco, co tričko vsáklo a nevypralo se to dokonale. Při zahřátí na těle, vylezou fleky.

hodnocení

1x
Antiperspiranty zdrave opravdu moc nejsou.Dam vam jednu babskou a ucinnou radu,namocte si podpazi nejprve malinko vodou a pak pekne naneste jedlou sodu.Ona pekne vyvazi ph v tele,je totiz neutralni.
A nedělají skvrny na triku? Mam totiž stejný problém a drahá trička;)
ria*

Dobrý den, tohle je i rada babičky, asi do 15ti to pomáhalo, pak už moc ne, ani deodoranty, jedině atiperspirant.. a to jen do určité "námahy" nebo doby, když už opravdu jdu někam, kde je pocení nežádoucí, jako plesy, nějaký výlet v létě atd, tak použiju výjimečně Driclor- ten když se použije na noc předem, tak nemá konkurenci, ani kapka, jinak antiperspirant s tím, že to chvíli vydrží, ale nemsmí to být velká námaha, deodorant mi nepomůže vůbec, jen převoní pot.. :)..

doplněno 23.10.14 20:46:

Dobrý den denny, on Driclor pálí jako čert asi každého, obvzlášť na čerstvě oholené pokožce, proto by se měl dávat na večer, aby se to pálení trochu zaspalo, krom toho ho prý přes noc kůže lépe "vcucne" a póry ucpe.. :), do rána se obvykle kůže zase zklidní.. (na netu je přesné použití, kdy jak, kolik atd.. :) ) Asi to není úplně nejzdravější, ale nadruhou stranu stojí to za to.. žádné hnusné mokré koléče v podpaží, ani jinde, když se to nehodí..

Jednou za čas to je užasná věc..

Zdravím, přesně jak píšete, akorát mi občas nepomáhá ani driclor, a asi mám na něj alergii, neboť mě dost nesnesitelně pálí podpaží.

host*
hodnocení

1x

Pocení je normální fyziologický projev organismu. Chce to vhodný oděv. Pokud máte košili z umělých vláken, tak se v ní zpotíte jako v igelitu, lepší je volná košile z bavlny nebo podobných přírodních materiálů. Tričko s volnými rukávy, případně tak zvané funkční prádlo, umožňující odvádění potu od povrchu těla a odpaření jinde. I sportovní nebo pracovní bundy mají větrací otvory.

Tričko těsně upnuté na tělo, zvláště z materiálu, který nevětrá, samozřejmě způsobí zvýšení teploty těla a zvýšené pocení a kam pot jde? Do nejbližšího prostoru, tedy do trička, kde se konečně může vsáknout nebo odpařit. Buď triko s volnými rukávy, nebo dírkované, síťované tričko z vhodného materiálu a na něj další slupku svrchního oděvu, která větrá a umožňuje odpaření potu do prostoru. Jinak se bude hromadit i v tomto oděvu.

hodnocení

0x

ono to ale bude stejně od potu, zkuste používat nějaký antiperspirant proti pocení, i když to není zrovna moc zdravé na pokožku v konečném důsledku

mildas*
hodnocení

0x

Již zmiňovaný Driclor, ale nebude to nic zdravého.

alina*
hodnocení

0x

Jedine Driclor...Zmenilo mi to zivot...ale vazne, pecka! Doporucuji...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]