Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak sbalit kluka

Od: jastnaepan odpovědí: 12 změna:
Prosim potadte mi jak sbalit kluka když o tom nevi že ho mám ráda a ma jinou holku
prosim poradte mi pls pls pls

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud má jiné děvče, tak nijak! Tobě by jistě také nebylo příjemné, kdyby s Tebou chlapec chodil a jiné děvče se ptalo, jak ho má sbalit. Je-li zadaný, zkus sbalit jiného, který nemá žádný vztah..

Tento chlapec nestojí o Tebe, ale o jinou. Tak to respektuj a smiř se s tím..

doplněno 22.10.14 22:01:

Ale on stojí o ní, ne o Tebe. A jestli se nechává využívat, je to jeho věc a toho děvčete. Prostě nemůžeš mít toho, koho chceš, když on má zájem o jinou...

hodnocení

2x

Musíš mu ukázat něco, co ho zaujme :o))

gvhhcjx
23.10.14 19:54
hodnocení

diky
iz*

Uvědomuješ si doufám, že ti kluka, kterého bys přebrala jiné, rychle přebere jiná ...

hodnocení

1x
Pls,pls,pls,neporadíme.Víš proč? Protože máš nulové šance...
jastnaepan
hodnocení

ale ja ho miluju a ta holka o neho vubec nestoji jenom ho využiva pls
honzacz*

Budeš si muset počkat, až tu holku pošle k vodě, (nebo jí toho kluka přebrat). :)

jastnaepan
hodnocení

A jak bych ho mohla jí břebrat poradíš mi pls?

honzacz*

Já jsem kluky nikdy nebalil, takže v tomhle směru fakt nemám žádné zkušenosti. :)

Spíš se zkus zeptat nějaké starší kámošky,jak to dělá ona.

iz*

Nemiluješ ho! Kdybys ho totiž milovala, přála bys mu že je šťastný, i když ne s tebou.

A ještě jednou: Má-li jinou, nepleť se do toho!

lusy*
hodnocení

0x

Ahoj.Promin ale pokud má jinou holku tak ho pust z hlavy.Možná je to pro tebe těžké ale představ si že by tobě někdo přebral kluka.Bylo by ti mizerně.Na světě je plno kluků.Určitě najdeš jinýho.

S pozdravem

Lusy.

kler
hodnocení

0x

má jinou nemá to smysl.. a hádám že ti moc let není když tady prosíš o pomoc jak sbalit kluka a všude píšeš ,,pls,pls,pls..." takže odhaduju že je ti málo let a je to k ničemu krom toho-už to tady lidé psali- kašli na něj má jinou.. nechce tě... nemiluješ ho-přála by jsi mu to... jsi malá je to naprosto k ničemu když si vezmeš že se možná vdáš až ve 25-ti a potkáš ho např. v 20.. můj názor na tebe jestli ho přebeš je že jsi velká mrcha a už jsi hrozná protože o to prosíš jiné lidi které ani neznáš..

#nohate

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]