Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamrádčino zdraví

Od: luska odpovědí: 5 změna:

Dnes jsem zjistila že moje kamarádka když si vymáčkej bedar tak to následně sní ne že je to nechutné nechutné a nechutné mám trošku strach o její zdraví, ne mentální :-D ale přeci je je to hnis tak jestli ji to nemůže ublížit když to praktikuje již dlouho?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Já bych se teda spíš bál o to mentální zdraví. *smich* Ale vážně, jestli to nejsou ty podebrané, tak to hnis není. To je spíše tuk, prach a špína, ale nemocná z toho asi nebude si myslím.

junkers*
hodnocení

2x

To je povyku kvůli "jebákům". Slyšeli jste někdo o tzv. urinoterapii? *ee*

hodnocení

0x

*blee* Opravdu nechutné *blee* Nebude mít něco s hlavou? Myslím to vážně,ještě jsem nic takového neslyšela !

doplněno 21.10.14 18:06:

Ano,pokus se jí to nějakým slušným způsobem vymluvit ! Už jen ta představa,že to je vlastně odpad z těla...Bude se líbit nějakému chlapci,dejme tomu,sednou si spolu na kávu nebo někam jinam a ona začne vyrýpávat beďáky,které do sebe bude následovně cpát...

luska
hodnocení

Jo tak to já opravdu nevím, ale když jsem to zjistila také mi bylo opravdu špatně. Zase toto téma bych s ní teda moc nerada probírala protože ona toho stejně nenechá a zbytečně ji bude trapně, jen jsem chtěla vědět jestli ji nehrozí žádné nemoci:) Ale když nad tím tak přemýšlím mám nebo nemám ji to zkusit vymluvit?:O

honzacz*
hodnocení

0x

Zdraví to jistě neškodí, žaludeční šťávy i sliny dokáží zlikvidovat kdejakou bakterii a proti většině bakerií, které žijí v našem těle jsme vpodstatě imunní. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]