Nejste přihlášen/a.
Dnes jsem zjistila že moje kamarádka když si vymáčkej bedar tak to následně sní ne že je to nechutné nechutné a nechutné mám trošku strach o její zdraví, ne mentální ale přeci je je to hnis tak jestli ji to nemůže ublížit když to praktikuje již dlouho?
Opravdu nechutné
Nebude mít něco s hlavou? Myslím to vážně,ještě jsem nic takového neslyšela !
Ano,pokus se jí to nějakým slušným způsobem vymluvit ! Už jen ta představa,že to je vlastně odpad z těla...Bude se líbit nějakému chlapci,dejme tomu,sednou si spolu na kávu nebo někam jinam a ona začne vyrýpávat beďáky,které do sebe bude následovně cpát...
Jo tak to já opravdu nevím, ale když jsem to zjistila také mi bylo opravdu špatně. Zase toto téma bych s ní teda moc nerada probírala protože ona toho stejně nenechá a zbytečně ji bude trapně, jen jsem chtěla vědět jestli ji nehrozí žádné nemoci Ale když nad tím tak přemýšlím mám nebo nemám ji to zkusit vymluvit?:O
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.