Nejste přihlášen/a.
Ahoj nemohla jsem nikde najít, zda se tady někde diskuzuje o očních vadách. Nenajde se mezi Vámi někdo, kdo podstoupil operaci šedého zákalu? Já jsem už byla na předběžném schůzce a vyšetření, ale nevím co si mám o tom myslet. Hlavně nemáte někdo zkušenosti s nějakou dobrou klinikou někde na Moravě? Nejlépe třeba Brno, Jihlava.
Oční klinika Gemini firmy.cz/... má pobočku u nás, v Ostravě. Znám snad 5 lidí, kteří operaci zákalu na této klinice podstoupili naprosto a úžasně v pohodě. Dokonce jednu známou, když se něco v Ostravě stalo, převáželi do Zlína. Byla nadšená.
Osibní zkušenost zatím nemám, ale známí, kterří joperaci již podstoupili, si ji velice chválí. Ale byly by to jen informace z druhé ruky, a jsou tu i ohlasy z ruky první. Takže jen to, že za výbornou kliniku na Moravě je pokládán Zlín. (V googlu jsem našel tento odkaz .)
doplněno 21.10.14 13:08:Znad ještě doplním, že zatím zkušenost nemám, ale jsem objednaný na únor na Vinohrady. (Ne že bych chtěl čekat na zimu, ale oni mají tak dlouhé termíny.) Mně ovšem řekli, že operace bude ambulantní, ale domů pojedu se zavázaným okem a koukad budu až pozdeji, ale brzo. A rovnou mi řekl, že dioptrie na dálu (pravda, mám malé) při operaci zkorigují.
Nebyla jsem konkrétně na operaci šedého zákalu, ale byla jsem na té klinice oftal na laserové operaci A operace mi pomohla, ale ten šedý zákal, to je podle mne trošku vážnější no
Mi několik lidí doporučilo včetně mé oční lékařky LEXUS v Ostravě na Stodolní ulici,chystám se tam leden-únor,ač ,,mladá,, ) už se mi jedno oko taky ,,zakalilo.
Lexus v Ostravě je super.Byla jsem tam na operaci se zákalem i moje maminka.Zaměstnanci jsou příjemní a zbytečně Vás nenutí do různých drahých čoček. mamina
Jen jsem se chtěla zeptat těch,co na operaci byli nebo šedý zákal mají-jak jste to poznali?Můj muž půjde také na tuto operaci,jeden den jedno oko,za týden druhé a přišli mu na to při prohlídce u oční lék.,kam ho poslala diabetoložka,protože se léčí s cukrovkou .A on mi tvrdí,že na sobě nic nepoznal,že vidí normálně jako vžycky a brýle používá jen někdy na blízko,jinak vidí dobře.Je možné,že to na sobě nepozná?
mne tam poslala moje oční - měla jsem pocit, že stále vidím špatně, i když zkoušela různé dioptrie, cylindry apod. - tak mě poslala do nemocnice, kde to vyhodnotili jako šedý zákal a šla jsem na operaci...
oni tvrdí, že je lepší jít na operaci co nejdřív, tak je možné, že váš muž zatím špatně nevidí, ale zákal už tam je...
Já si myslím, že až bude mít pán po operaci a bude dobře vidět, že si uvědomí, jaký je to rozdíl a sám se bude divit, proč to neodhalil sám
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.