Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smrkám krev

Od: vlasta* odpovědí: 8 změna:

Vím že je to asi trochu nechutné, ale já nevím jestli se tím nemám stresovat. Když smrkám tak vysmrknu tuhý kus s trochou krve, na místo čehosi tekutého. Mám to nějak řešit? Předem děkuji za pomoc a omlouvám se že jsem to sem vložil ale rád bych se dozvěděl zda-li to řešit.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Nejsem sice lekar /abych od kolegu nedostala vynadano/,ale muze to byt praskla zilka,nebo nedostatek zeleza v tele.To byva velmi caste...Kupte si Feronat v tabletach.Pokud to neprejde,tak samozrejme k lekari.
doplněno 20.10.14 18:26:

Zwiki : Došla jsem k tomu asi tímto způsobem,že jsem ho brala několik měsíců po těžké operaci.Feronat je z latinského Ferrum,což je železo. lekynainternetu.cz/... Ascorutin na to sice také pomáhá,ale nikoliv v tak silné míře.Je to sloučenina vitamínu C s Rutinem,proti lámavosti cév. cs.wikipedia.org/...

ladinpraha*
hodnocení

2x

To jsou praskající žilky na povrchu sliznice. Dojdi si na ORL, tam ti to poleptají a máš klid. Je to chvilička a jenom to trošku zalechtá.

pohanka*
hodnocení

1x

Můžete začít trochu přírodně. Oloupejte si citron, jako pomeranč a pojídejte ho. Pokud ho nemůžete jíst pro kyselost, zkuste alespoň šťávu. Ze začátku snězte dva kusy týdně, potom stačí jeden.

doplněno 21.10.14 19:57:

Pokud je citron v bio kvalitě, tedy není chemicky ošetřen, myslím, že to je velmi zdravá potravina. Jaký je rozdíl mezi citronem a grepem? Myslím, že žádný. Citron má v sobě velmi mnoho vitamínu C, který je silný antioxidant, vápníku, fosforu atd.. Jinak to mám vyzkoušené, že po snězení oloupaného citronu mám s krvácením z nosu pokoj. Nemyslím, že by se člověk měl bát, že bude mít poškozený žaludek, hrtan, zuby.

Pokud máte pocit, že snězením citronu si překyselíte organismus, tak opak je pravdou. Citron je kyselý, ale v těle se chová zásadotvorně.

Citron pomáhá i v léčbě jiných nemocí. Nejdůležitější je myslím, že ovlivňuje chování buněk - prevence proti rakovině. Mnoho lidí do sebe nacpe plno chemických léků, předepsaných od lékařů, ale já jsem spíše pro návrat k přírodě. Vše, co vědci a farmakologický a chemický průmysl vynalézá, je vlastně napodobování přírody.

Berte prosím moji radu jako příklad, není potřeba se živit citronem celý život, ale pouze v akutním případě, když nejde krev zastavit. Též, je možné po snězení citronu ústa vypláchnout čistou vodou. Okamžitě čistit si zuby se nedoporučuje po žádném ovoci, to myslím je známé.

Pohanko, proč citron? Neoponuju, nehádám se, jen chci vědět. ;) Vitamin C určitě pomáhá na pružnost cév, ale proč takto? Poškozená sklovina zubů, kyselina poškozující výstelky úst a hrtanu, žaludku. Proč ne třeba paprika nebo něco jiného, kde vitamin C není v tak agresívní tekutině? ;) Místo na odpovědět, jsem klikla na hodnocení. Ten bod je omylem ode mě.

lucie*
hodnocení

0x

jo,myslím si to samé.Nic to není,mívám to často a jako ženská mám málo železa a může to být tím...Jinak to přejde samo,prostě podrážděná sliznice.

zwiki*
hodnocení

0x

Feronat nepomůže jak radí wamp,nevím jak k tomu došla:).

Na krvácivost z nosu je určen přípravek Ascorutin/50kč/ ,který zakoupíte v lékárně.Uvidíte, pomůže.

host*
hodnocení

0x

Někdy u některých lidí dojde k roztažení cévek v nosní sliznici a občasnému krvácení třeba i snahou předejít podzimním nachlazením většími dávkami vitaminu C, nebo několikadenní kůrou vymačkáním většího množství citronové šťávy do čaje, nebo po některých lécích. Vitaminu C nebo citronové šťávy by mělo být přirozeně, ne moc...

vlasta*
hodnocení

Já každý dej piji čaj s citrónem, ale nevím jestli to může pomoct, když je to v čaji:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]