Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně deodorantů..ať dělám co dělám, vždycky se mi na tričkách ukazují ,,koláče"...jsem z toho už bezradná, a je to velmi nepříjemné..nosit jen bílá trička se mi nechce..mám ráda pastelové barvy a na těch je to bohužel vidět nejvíc..prosím poraďte..DĚKUJII
)Mája
Ahoj Májo..Já s tím teda nemám osobní zkušenosti,ale hodně se tady psalo o Dicloru, který se dá pořídit v lékárně..Někdo má po něm nepříjemné pálení a svědění,ale nemusíš ho do podpaždí nanášet přímo..Stačí na ruku a mírně vklepat do kůže a pokud možno aspoň den se předtím neholit...Hodně lidí si to moc pochvaluje a je to prý jeden z mála přípravků,který pomáhá..Tak to zkus...Ahoj a hodně štěstí...
Ahoj,ano tento problém jsme již na těchto stránkach řešili všichni se mnou...já měla stejný. Driclor jediný pomůže,ale já měla problém že mě neskutečně pálil a já si podpaží rozškrábala i do krve,až mi někdo poradil abych si Driclor nanášela na prsty a těmi prsty poplacávala po podpaží.Musíš ho použít když už jdeš spát...čistá a v klidu,ale nesmíš ho použít na čerstvě oholené podpaží-to by ses zbláznila.Já ho už použila asi 6x a začíná mi zabírat. Tak ho zkus,když ti nepomůže tohle,tak už nic jiného.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.