Nejste přihlášen/a.
6 vajec uvařených natvrdo, 1 cibuli a 20 dkg měkkého salámu nakrájíme na kostičky. Přidáme skleničku Kunovjanky či Moravanky /bez nálevu/, 25 dkg majolky a vše promícháme /ten zel. salát pokrájet na menší kousky/. Nálev ze salátu doplníme vodou na 3 dcl. Tekutinu rozdělíme na poloviny. Do jedné půlky dáme vařit kostku masoxu a ve druhé půlce namočíme želatinu - obsah sáčku na vaječnou tlačenku. Tu pak zahřejeme až k varu, stále mícháme, nevaříme, odstavíme, necháme chladnout.
Pak vše smícháme dohromady /pevnou část, nálev s masoxem a nálev se želatinou, vlijeme do formy na biskupský chlebíček a necháme v ledničce ztuhnout, nejlíp do druhého dne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.