Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
dneska jsem v Bille koupil za 130 kč sypaný zelený čaj v plechovce, a až doma zjistil, že to je polský výrobek, neboli srajda.
Máte s tím někdo zkušenosti? Nebylo vám po tom blbě, mám to vyhodit?
Určitě nevyhazuj, to mi ho radši pošli. Já sice zelený moc nepiji, ale já se překonám. Tohle je kvalitní značka a hodnotit něco podle země původu je silně krátkozraké. Myslím, že právě kvůli takovým lidem vznikají všechny ty fámy.
Proč si myslíte, že je to hrůza? Poláci jsou na čeje, kafe zas až tak nepijí. Vy jste si koupil zelený čaj a ten se připravuje kapku jinak a jinak působí. Třeba se po něm nespí, ale zase má spoustu jiných kladných vlastností. Poklikejte a přečtěte si, co odborníci o zeleném čaji píší. Koupil jste dobře, jen specificky.
Dobrý večer, například i společnost Lloyd vyrábějící čaje je polská nebo i Mokate (káva, čaje, teplé instatní nápoje) a kupují se celkem hojně, i já je kupuji protože chuťově jsou skvělé, i tuto značku Twinnings sem tam koupím a nikdy mi mi po tom blbě nebylo, přijde mi, že jsou ty čaje chuťově lepší než třeba Pickwick a ten je dražší a přijde mi, že je to věechno na jedno brdo.
Jen vzpomínám. Byla jsem malá holka. Sousedka /stará bělovlasá paní/ dostala návštěvu nějaké praneteře, která s mužem dlouho pobývala v Indii. Tato paní přivezla jako dárek velikou krabici pravého indického čaje.
Po jejím odjezdu vzala stará paní krabici do rukou, prohlídla si ji a povídá: Fuj, měli to v rukách nějaký indijáni nečistý, ani si určitě ruce neumejou, tohle já pít nebudu. Udělám jedno - šup s tím do kamen!
Jak řekla, tak udělala. Pak mi podala peněženku a tašku a poprosila mě, ať jí dojdu do krámu pro POŘÁDNÝ čaj. Donesla jsem balíček s INDICKÝM ČAJEM a stará paní byla spokojená. I když ten původní byl určitě daleko kvalitnější.
Tak asi takhle. Myslím, že ten Váš čaj je kvalitní. Záleží jen na tom, zda jste schopen to ocenit, nebo zda se budete chovat jako kdysi ta sousedovic babička. Mimochodem - kamna doma máte? Pak není co řešit. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.