Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodloužené kalhoty - hubená postava

Od: johnscz odpovědí: 4 změna:

Zdravím, měřím skoro 2 metry a jsem velmi hubený (v pasu necelých 75cm).

Nemůžu nikde sehnat kalhoty, můžete mi poradit? :/

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kalhoty si klidně můžete nechat ušít na míru. Hledejte šití na zakázku. Není to drahé např. ceník zde: rpaskova.prodejce.cz/...

au1
hodnocení

0x

na tuhle postavu se kalhoty shání blbě, sám s tím mám problém ( 197cm / 130kg ), ale čas od času seženu pěkný rifle. kde? v Brně na Ponávce, ale nevím odkud jsi, takže se blbě radí :) jinak čas od času maj v CA rifle který jsou délkově OK, musíš hledat délku 34 a zkoušet všechny rifle, páč záleží na tom, jak jsou ušitý. já mám 42/34, když zkusím 5 různých riflý, jsou mi jedny :) ty budeš mít asi jinou šířku, ale dost často vídám 32/34, 34/34, 28/34. Takže hledej, najdeš.

johnscz
hodnocení

Děkuji, jsem z Jablunkova, takže se těžko něco shání. V CA jsem byl v Karviné, ale nic jsem nenašel. Zajedu se tam ale asi zase podívat.

cagi
hodnocení

0x

zkuste se podívat na www.hanag.cz, šijí kalhoty i na objednávku. Petr

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]