Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárkový poukaz?

Od: mija* odpovědí: 4 změna:

Je možné v obchodě New Yorker zakoupit dárkovou poukázku na jejích oblečení?Nemůžu a nebo to neumím dohledat.Jestli někdo víte,dejte vědět.Děkujií moc.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Zdravím, stačí na prodejně u kasy požádat prodavačku, ona vám ho vydá, záleží na vás v jaké hodnotě ho chcete. Jinak pokud si na netu najdete vybranou prodejnu, tak jim stačí napsat mail a oni vám jí pošlou poštou - tak to fungovalo dřív, jestli to ještě funguje, nevím. A nebo na netu na mě vyskakali různá obchodní centra, co mají v nabídce právě poukázky do New yorkeru, pokud je tam jejich prodejna.
mija*
hodnocení

Díky za radu,na netu se mi to nakonec podařilo najít.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, možná je to ono, co požadujete (viz odkaz). Zdravím!

novysmichov.eu/...

doplněno 15.10.14 13:16:

mija - ono je to asi o tom, jak je uvedeno níže, ve kterém centru je jejich prodejna - v tom centru (viz odkaz) se prodejna nachází. Tak, možná někde v Ostravě.

mija*
hodnocení

Moc děkuji za snahu poradit,ale asi to není to co potřebuji a navic jsem z SM.Já měla namysli přímo dárkovou kartu z té prodejny.Vím že to má např. "Takko" možná ještě i některé jiné prodejny, ale já bych ráda právě od New Yorker...no snad ještě někdo bude vědět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]