Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kluk už ví že se mi líbí - co mám dělat?

Od: ivuska123* odpovědí: 6 změna:

Mám problém... Líbí se mi jeden kluk a já to řekla "kamarádce" ona mi sice slíbila že to nikomu neřekne, ale nakonec to přece tomu klukovi řekla a on se teď chová hodně divně ... Co mám dělat? Prosím poraďte :(

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

S kamarádkou se přestat kamarádit, když nedrží sliby. A jinak se chovat naprosto normálně. To, že se Ti líbí kluk, není žádný zločin. A on ať si to přebere, jak chce. Je to na něm...

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, "kamarádky" to mají většinou v popisu práce takto předávat tajné informace. Teď už to víte a máte zkušenost. Pokud se chlapec chová divně, tak tu informaci vstřebává a asi vyhodnocuje - zatím neví, jak s ní naložit, resp. s Váma. Zkuste mu nějak pomoci nebo jen vyčkejte, až se osmělí. Třeba se jen stydí. A dříve se k Vám choval jak? Zdravím!

doplněno 14.10.14 20:11:

No, buď se mu vůbec nelíbíte a nemá zájem, ale spíše se stydí a neví, co má vlastně dělat.

Dejte mu čas, snažte se mu být na blízku, ale neuhánějte ho. Ono se to vyloupne časem.

doplněno 14.10.14 20:21:

Buďte dál veselá a svá - nepředvádějte se a nevnucujte se. Doufejme, že se chlapec vyjádří rychle.

doplněno 16.10.14 19:59:

Nemáte zač.

ivuska123*
hodnocení

No já nevím jak to popsat : hodně se smál, říkal vtipy, povídal si s náma o přestávkách...

Ale teď se mnou prohodí jen pár slov moc se nesměje, vtipy říká pořád, ale někomu jinému...

doplněno 16.10.14 19:59:

děkuju moc :D

jmlc*

řekl bych, že se vás bojí... nemá asi ještě zkušenost s nějakým vztahem...

Mohl vás brát jako super kamarádku a teď prostě neví, co dělat... Láska je totiž dost často likvidátor přátelství ... Buď se kamarádství mění v zamilovanost a ta v lásku nebo se taky často vztahem kamarádství zahubí..

Chce to opatrně rozhýbat - komunikovat, nenásilně mluvit... - máte společnou cestu na autobus? Můžete spolu posedět u svačiny? ... "víš, prý ses dověděl, že se mi líbíš - ale to přece neznamená, že spolu musíme začít chodit nebo se brát... nemůžeš mi zase někdy jen tak říct hezký vtip? Chybí mi"

Chce to trochu odvahy - holky jí mají vždycky víc než kluci, hlavně v těchto věcech...

ivuska123*
hodnocení

Děkuju moc si toho vážím :D

ivuska123*
hodnocení

Děkuji že ste mi poradili už se cítím mnohem líp děkuji :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]