Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak připevnit knoflík na rifle

Od: marys167* odpovědí: 5 změna:

Koupila jsem si nové rifle, u kterých mi bohužel upadl knoflík. Měly náhradní, tak jsem ho zkusila "přibít", ale po půl dni nošení zase upadl,a ještě měl uprostřed ostrý bodec, tak se chci zeptat, jak se to dělá správně, nikdy jsem to nedělala.

doplněno 30.11.12 15:04:

Moc děkuji, zkusím to ještě jednou a když se nezadaří, budu muset přišít klasický.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

3x

ten opravenej uz nikdy nedrzi jak ten puvodni, ja mam slabsi nervy tudiz bych nasil knoflik klasicky 4dirkovy reznou niti, naky bronzak :)

Jojo, jenže je dobré použít hrubou režnou nit. Knoflíková dírka má ostré okraje a ty knoflík snadno a brzy odříznou. *hej*

doplněno 30.11.12 17:09:

Já mám pocit, že knoflíky uměl dobře natlouci švec. Opravuje tašky a nýtuje a natlouká knoflíky.

hahanaj*
hodnocení

2x

náhradní koupíš v galenterii - prostrčíš tu část s tím/ bodcem jak píšeš /látkou a na něj nasadíš druhou část a kladívkem udeříš /ale s citem / a oni se obě části spojí

doplněno 30.11.12 15:55:

tak to je jasný. že se musí podložit než se uděří jinak by to nedrželo, ale ten vypadlý ti už držet nebude , je zřejmě z výroby zdeformovaný

jabraka*
hodnocení

2x

Ale než se na něj udeří,musí se podložit tvrdou podložkou.

JABRAKA

hop®
hodnocení

0x

V galantérkách mívají i knoflíky, které se pouze slisují (přibitím je zničíte), stačí na to konbinačky a funguje to...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]