Nejste přihlášen/a.
Ahoj chci se zeptat Je mi 15 let a před rokem jsme byli se školou na výměném studentském pobytu v Anglii
s kamarádkou jsme bydleli v rodině ve,které měli 21 letého syna,který se mi celý zájezd plně věnoval.Zamilovali jsme se a začali spolu chodit.Po určených dnech jsme odjeli a já s ním chodím do ted.Je mezi námi 6 let věkový rozdíl a nepočítám ani km,které nás od sebe oddělují.Velmi si rozumíme moje mamka ho nazývá pubertákem,ale velice se jí líbí a má ho ráda.Denně si voláme,píšeme nebo skypujeme a o prázdniny se i vídáme.Nejhorší je,že mě ted teprve čeká střední škola s maturitou o 4 letech.V zahraničí studovat nechci a tak to budeme muset vydržet.Moc se milujeme a oba věříme,že až udělám školu tak si budu moc zařídit všechno to papírování a odstěhovat se za mým vyvoleným.Opravdu mi rozumí,nikdy mě nestaví před hotovou věc a navíc je to ten pravý kluk,který čekal dlouhou dobu než najde svou pravou dívku.V Anglii jsou opravdu milý lidé a on patří mezi ně!Myslíte,že by nám to mohlo vjít?
Děkuji za odpověd.
Já si myslím, že by ses takovými předpověďmi neměla vůbec zabývat. Užívej si, ber to tak, jak to je. Může se stát cokoliv a když si budeš kazit hezké roky otázkami, obavami, tak stejně nic nezměníš. Ať to dopadne jak chce, vždycky tenhle hoch zůstane ve tvém srdci. Tak jako první láska zůstala v našich srdcích nám všem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.