Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych požádat o radu ohledně spánku.
Bydlím na vesnici v rodinném domě,sestra bydlí s rodinnou v bytě ve městě.Dost často hlídám tříletého synovce a přespávám u nich i více dní v týdnu (nepravidelně).
Teď k mému problému.Vždy když u sestry spím první noc,nemůžu spát.Budím se a spánek není kvalitní,spím tak dvě hodiny za celou noc,pak jsem přes den hrozně unavená.Další noc už je vše v pořádku a normálně spím.
Neví někdo čím to může být a jak se vyspat i tu první noc?
Když spím někde jinde,nestává se mi to,jen u sestry.
Děkuji za každou radu,hlavně mi nepište ať si vezmu prášek na spaní,to bych taky mohla zaspat do práce
Jeee, já kdybych druhou noc spala dobře, co bych za to dala. Kdekoliv pod 4 dny nespím pořádně, ale ano, s každou nocí se to zlepšuje. Aspoň, že tak. Pomáhá vyblbnout se fyzicky, třeba na horách po lyžích mívám menší problém, než když nemám tolik fyzické aktivity. Ale i tak, i když spím, ten spánek není kvalitní, dokud nejsem doma. Zajímavé je, že doma, kde jsem vyrůstala, ačkoliv tam teď spím jen občas jednu noc, spím každou noc perfektně
Děkuji za odpověď Fyzicky jsem unavena neustále, o ranní směnu vstávám ve 4 a jdu spát kolem 23 hodiny, mezitím fyzicky náročná práce na nohy a ruce, hlídání synovce, hodinové cvičení na h.e.a.t.u. a přesto všechno tu první noc u sestry špatně spím.Druhý den jsem jak zbitý pes a v práci trpím.Další den u sestry jdu opět spát kolem 23 hodiny ale už spím až do zvonění budíku celou noc.Nejspíš to bude opravdu změnou prostředí ale dost mě to trápí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.