Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych požádat o radu ohledně spánku.
Bydlím na vesnici v rodinném domě,sestra bydlí s rodinnou v bytě ve městě.Dost často hlídám tříletého synovce a přespávám u nich i více dní v týdnu (nepravidelně).
Teď k mému problému.Vždy když u sestry spím první noc,nemůžu spát.Budím se a spánek není kvalitní,spím tak dvě hodiny za celou noc,pak jsem přes den hrozně unavená.Další noc už je vše v pořádku a normálně spím.
Neví někdo čím to může být a jak se vyspat i tu první noc?
Když spím někde jinde,nestává se mi to,jen u sestry.
Děkuji za každou radu,hlavně mi nepište ať si vezmu prášek na spaní,to bych taky mohla zaspat do práce ![]()
Jeee, já kdybych druhou noc spala dobře, co bych za to dala. Kdekoliv pod 4 dny nespím pořádně, ale ano, s každou nocí se to zlepšuje. Aspoň, že tak. Pomáhá vyblbnout se fyzicky, třeba na horách po lyžích mívám menší problém, než když nemám tolik fyzické aktivity. Ale i tak, i když spím, ten spánek není kvalitní, dokud nejsem doma. Zajímavé je, že doma, kde jsem vyrůstala, ačkoliv tam teď spím jen občas jednu noc, spím každou noc perfektně ![]()
Děkuji za odpověď
Fyzicky jsem unavena neustále, o ranní směnu vstávám ve 4 a jdu spát kolem 23 hodiny, mezitím fyzicky náročná práce na nohy a ruce, hlídání synovce, hodinové cvičení na h.e.a.t.u. a přesto všechno tu první noc u sestry špatně spím.Druhý den jsem jak zbitý pes a v práci trpím.Další den u sestry jdu opět spát kolem 23 hodiny ale už spím až do zvonění budíku celou noc.Nejspíš to bude opravdu změnou prostředí ale dost mě to trápí ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.