Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Veliké bolesti břicha v období měsíčků

Od: vandalka* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

pokaždé jsem měla menší bolesti břicha v období kdy mám počátky měsíčků.

Poslední dobou je to k nevydržení, strašně mě to bolí, svírám se v křečích, nemohu v práci pracovat jak mě to chytne.

Neporadil by mi někdo nějakou babskou radu, co pomůže?

Nejsem ničeho schopná :(

Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

3x

Babskou radu - co pomůže? Návštěva gynekologa!

hodnocení

1x
Ano, chce to lékaře. Nemusí to být nic, ale můžete klidně trpět třeba endometriozou a pak byste mohla mít potíže s otěhotněním.
Takže šup šup ke gynekologovi.
doplněno 06.10.14 18:52: ANO MUSÍTE! může to být maličkost, která neléčená může přerůst ve velký problém. Takže nepodceňovat! Lepší 10x k lékaři zbytečně než jednou pozdě.

vandalka*
hodnocení

0x

Děkuji za radu, myslíte, že musím jít k tomu gynekologovi?

Nějaké bylinky by mohli pomoci, nebo sex?

iv®
Zdravím. Nepisete kolik vam je. Ja bych určitě vyhledala lékaře. Pokud se to bude opakovat ci stupnovat je potřeba prijit bolesti na kloub. A k vaši druhé otázce : myslite ze vam sex pomuze od bolesti? Možná chvilkové zapomeni ale co dál?

pb®
hodnocení

0x
Gynekolog může vyloučit onemocnění, ovšem endometrióza lze potvrdit a odstranit pouze laparoskopicky. Pomoci může užívání hořčíku a také těhotenství. Některé ženy mají na děloze více jakýchsi receptorů, které tu bolest způsobují a jak děloha v těhotenství roste, dojde k narušení těchto receptorů a po porodu menstruace už tak bolestivá není. Taky tu je možnost díky antikoncepci nemenstruovat vůbec.

sokolka*
hodnocení

0x

Mně pomohl kontryhel, ale u každého je to jinak. Užívala jsem ho ale průběžně každý den šálek - celý měsíc. Pak to nebylo tak zlé. Taky se přimlouvám zajít na gyndu.

iv®
Zdravím. Děkuji za napovedu. Nemohla jsem si vzponenout jak se jmenovala bylina, kterou mi maminka varivala na tyto potize...my jsme ji říkávali " fortušek" :)

hodnocení

0x

Jsem sice muž, ale poradím. Po těhotenství to přejde buď úplně nebo se to výrazně zmírní. Moje žena tím roky trpěla - nepomáhaly žádné léky. První den byla bolestí zcela mimo, druhý den to bylo také špatné, ale už dokázala i něco dělat.

vandalka*
hodnocení

0x

Dobrý den, děkuji za vaše odpovědi, jen pro doplnění je mi 26let. Budu si muset zajít na tu gynekologii.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]