Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Saty do tanecnich

Od: mmamma odpovědí: 4 změna:
Prosím, poradte kde v Budějovicích koupit saty do tanečních.děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Vietnamci mají veliké zásoby. U každého prodejce jiné zboží. Cenově přístupné, takže nemusíte zůstat u jediných šatů.

Napsal bych jednoznačně - tržnice Kudowa Zdrój. Tam člověk koupí dlouhé šaty za ceny za které si je v čechách ani nepůjčí. Bohužel z Budějovic to je opravdu hóóódně z ruky. Na koktejlky bych poradil čínské e.shopy ale to by se muselo objednat hned protože za 14 dní začne vánočení a pošta přestává stíhat.
doplněno 03.11.14 14:43: Tyhle vaše fotky jsem tu už jednou potkal. Co to bylo za e.shop? Anti reklama se snad dělat smí. Já teda žádný textil neobjednával ale u průmyslového zboží se mi ještě nestalo že by přišlo něco jiného než mělo přijít. A když náhodou došlo na reklamaci vždycky se s nima dalo domluvit.

hodnocení

1x

svatebnisaloneden.cz/...

Přítelkyně si tam pořizovala na maturák. Lze tam vypůjčit, ale naskytnou se dobré koupě vyřazených modelů (tím nemyslim nějaké špatné, to fakt ne :) )

dejavu*
hodnocení

0x

Třeba zde studioavalon.cz/...

nebo zde spolecensky-salon.cz/...

nebo firmy.cz/...

doplněno 03.11.14 11:43:

Jo jo, čínské eshopy jsou nejlepší. Šaty sice nebudete moci nosit, ale za to se báječně pobavíte. :) Modré šaty jsou mé (vlevo, co bylo na webu a pravo to, co došlo) a ty zelené jsou případ z internetu :)

Saty do tanecnich
Saty do tanecnich #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]