Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
je mi 21 let a mám 178 cm. Nevypadám úplně jako muž, spíš takový polomuž, polodítě.
Čím se dá nahradit igelitka, aby to dobře vypadalo? Dávám si do ni vždy jen pití, svačinu a peněženku - občas nějaké papíry atd...
Díky
jsou různé sportovní tašky přes rameno, já tomu říkám pánské kabelky ... moji kamarádi je nosí často, na mužích se mi to líbí, nic nezkazíš... google.cz/...
a pokud se ti nelíbí, jsou alternativy jako třeba ledvinka, batoh...
Ledvinka v dnešní době? Bože, bože a pak se divíme proč kolují vtípky na muže v sandálech s ponožkama.
Pánská kabelka je dobrá na to, aby jste ji ztratili. Chlapi najsou jako ženský zvyklí nosit sebou kabelku.
Přijde mi, že ji nosí hlavně metrosexuálové a homosexuálové.
Venco, je mi více jak 21 let, jsem o 3 cm menší, a již asi 5 let nosím oválný košíček, podobný na houby. Často se mne ptají, zdali jdu na houby, ale jen sdělím, že si nesu jídlo a drobné věci, které potřebuji neustále u sebe.
Jako třeba doklady, peněženku, občas baterku, jídlo, nějaké písemnosti, několk svazků klíčů od různých budov. Jelikož jsme dneska potřeboval více věcí, musel jsem přibrat i igelitku. Skoro jsme jí nenašel.
Zdali to vypadá dobře, to netuším, ale mě to velice vyhovuje..
No Venco igelitku? V dnešní době, když je na výběr tolik pěkných pánských tašek. I u vietnamců se dá sehnat šikovná a levná, třeba přes rameno.
Igelitka se dá nahradit čímkoli, co ti bude vyhovovat. Od síťovky až po tašku na kolečkách. Mně vyhovuje vesta, která má dost kapes na to aby se tam vešlo všechno potřebné. Svačinu a pití s sebou obvykle nenosím, zato mám po kapsách vždycky pár tašek pro případ nečekaného nákupu. Možná by stálo za zmínku, jak chodíš oblečený. Přece jenom je rozdíl, jestli nosíš kraťasy a tričko nebo kvádro.
Kromě toho, dneska je igelitek obrovský výběr a některé vůbec nevypadají špatně.
Já nosím do arbajtu klasické "somradlo"už od cca15 let kdy jsem si pořídil první,občas v mezidobí jsem nosil tzv topobrašnu (maptašku,ještě mám schovanou funglovku,koženou) a občas si beru tu novější topobrašnu (koženkovou,zaváděnou do ČSLA koncem 80), a jen tak po obchodech atd ,abych nemusel doklady,peněženku ,MT a brýle tak přes rameno takovou malou taštičku s cca 3 samostatnými prostory,říkám ji soukromně buzerantaška,co si kdomyslí je mi šumák,jde mi o vlasní pohodlí a vyhovuje mi to takto více než ledvinka nebo doklady a mobil po kapsách!
doplněno 02.10.14 20:16:somradlo viz odkaz : wwww.army-shop.cz/... jen do práce,max když si jdu koupit taškové (pivo)
Buzerant taštička viz obr.,taková to mám tři a stídám je!
Díky moc všem!
Tašku jen na rameno asi ne, protože by to hrozně klouzalo... nosím na sobě koženkovou bundu - černou - a modré rifle.
Pořád přemýšlím co by se k tomu mohlo hodit. Ale celkem mě překvapuje, jaký máte negativní názor na igelitku... to je to fakt tak hrozné? Nosit igelitku? Je černá a taky ladí k té bundě... netušil jsem, že vypadám jak buran :D
Možná teď budu za hovado, ale s igelitkou, pokud člověk fakt nejde z nákupu z tesca, mi přijdou lidi divní, tahle naše móda je dokonce nepochopitelná i pro ostatní státy. Osobně igelitky nenosím snad vůbec (snad jen oblečení na charitu), pokud je v nich nutné něco nést, dávám je ještě do crosbody tašky nebo batohu, pak se to i lépe nese.
Kolikrát vidím pěkného kluka, upraveného, nebo hezky oblečenou paničku - a v rukách odřené usmolené igelitky. Nevypadá to pěkně a ani to nemůže být pohodlné, vláčet s sebou nacpanou igelitku, vždyť se to musí zařezávat, může taky prasknout... a o možnosti dát si do ní moil, klíče nebo peněženku se raději ani nezmiňuji.
Já bych to tu zas nebral tak doslovně. Co se týká módy a podobných záležitostí (holit/neholit, barvit/nebarvit, brýle/čočky, oblečení), je tu obvykle spousta názorů a často se najdou naprosto nesmiřitelné tábory.
Mně by na igelitce vadila její chatrnost (snadno se třeba roztrhne a nijak nechrání svůj obsah), nemožnost zavřít (věci mohou při položení vypadnout a prší do ní) a pak ... jak to nazvat ... že nemá svou velikost (když v ní máš málo nebo jen malé věci, je to - no nasypané v pytlíku). Jinak bych nezatracoval nic, ať si každý nosí, co mu vyhovuje. Já osobně nenosím buď nic (věci po kapsách), nebo zmíněnou "buzertašku" (hrozné slovo, stejně jako pánská "kabelka", přitom je to pánská taška na doklady; nosit kvůli dokladům ruksak, to fakt nechci), nebo tašku přes rameno (má chuť padat jak kdy (podle oblečení), když je zatížená, nepadá).
Pro svačinu bych já použil tašku přes rameno. Malý batůžek je taky možný, ale musí být "rozumný", decentní. Věci v tašce jsou lépe dostupné, než na zádech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.