Nejste přihlášen/a.
nemám nikoho, komu bych se zatím mohla svěřit a proto píšu veřejně na poradnu, snad mi někdo poradí
Přesně před týdnem jsem měla dostat menstruaci, ale ta nikde. Už je to 37 den po předchozí, což už je pro mě celkem dlouho a nikdy se mi za ty dva roky nestalo, že by se zpozdila o takovou dobu (průměrně jsem jí vždy měla po 29-30 dnech, max. 32). Těhotná být nemůžu, přítele nemám a pohlavní styk jsem neměla. Asi před dvěma týdny (15 den) jsem asi 4 dny po sobě v normálním výtoku našla krev. Ale jen takovou malou příměs, nic víc. Normální menstruace to nebyla.
Pořád nadtím teď přemýšlím, jakou můžu mít nemoc a co mi je
1x
Stejně se lékařské prohlídce nevyhneš. I preventivní pravidelné prohlídky jsou velmi důležité. Tak jako jdeš k zubaři s bolavým zubem a na chirurgii se zlomenou nohou, tak na ženské ústrojí je gynekolog. Za svůj život ho navštívíš nesčetněkrát a spousta žen se svým ženským lékařem nebo lékařkou, má přátelské vztahy a chodí si tam popovídat
0x
Ale to nemusíte hnedka myslit na nemoc. Než se menstruační cyklus usadí, tak to někdy trvá. A vy ho máte teprve dva roky. Čas od času se objeví takový výkyv v délce trvání menstruace. Například ze stresu, z prochladnutí, z nadměrné fyzické zátěže (nesportujete nějak moc?)... Taky jsem to tak mívala, panikařila, co mi je a nakonec menzes dorazila. Ale mamce své byste to měla povědět. A s ní byste měla pak konzultovat další postup. Anebo si zkuste koupit kontryhelovou nať na čaj, nebo porcovaný a zkuste pít toto. Je dobrý na ženské problémy. A i kdybyste musela zajít k ženskému lékaři, nic hrozného vás tam nečeká. Nebojte se. Ono je dobré být pod kontrolou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.