Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektronická cigareta pro ženy

Od: mjso® odpovědí: 20 změna:

Dobrý den,

ženy máte nějakou zkušenost s e-cigaretou? Jsem kuřačka, nechci přestat

kouřit, potřebuji ji jen do práce. Zdají se mi všechny těžké do ruky,

neudržím jí mezi prsty jako klasickou cigaretu, a do pusy moc tlusté.

Děkuji za radu.

.

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

milanho*
hodnocení

3x

můžete si koupit s menší baterii, tím pádem bude lehčí.

A tloušťka cigarety záleží jaký si pořídíte drip-tip (naustek)

hodnocení

Aha, ale žádnou menší mi v obchodech nenabídli.

Ani nevím, že je potřeba náůstek. Díky.

cockpunk*
hodnocení

3x

Nejpraktičtější způsob je mít ji pověšenou na krku a v případě potřeby si potáhnout. Tak ji máte pořád po ruce a nemusíte řešit kam ji vždycky schovat.

Elektronická cigareta pro ženy
hodnocení

Jo tak to je dobrý nápad. A ta na obrázku vypadá i malá a už vím, že

se dá pořídit náůstek. Nemůžete mi prozradit název a kde jí sehnat?

cockpunk*

elektronicka-cigareta-e-l/...

elektronicka-cigareta-e-l/...

doplněno 01.12.12 09:04:

Ale jak je velká to opravdu nevím*nevi*

hodnocení

Díky moc. Ještě se chci zeptat, jestli ta e-cigareta bude cítit

v mé kanceláři, když si v ní tajně "kouřnu" *kafe*?

marcyk*

Pokud máte zájem o tuto cigaretu .. můžete ji snadno zakoupit na burze (kolbenová). Na burze jí seženete za 350 kč ... nějak tak .. celá moje rodina tuto cigaretu využívá a nestěžují si ... i sama e-cig. je lehká a dá se snadno strčit do kapsy nebo jak již někdo psal na šňůrku ... Pokud bydlíte na P5 nebo někde okolo, tak máte možnost si sjet na Kolbenovou metrem, kde je ta burza a můžete jí mít za 350 kč + i náplň si můžete koupit, ale to už nevím za kolik... to už jsem pak rodinu neposlouchala ... :D
Přeji pěkný pracovní den.
Marcyk.

doplněno 03.12.12 14:39:

E- cigareta není vůbec cítit ... Když vlastně kouříte e-ciga. tak příchuť je ok, ale když prostě vypustí te, tak není nic cítit... je to čistý vzduch bez zápachu... ;)

hodnocení

Díky moc, ale kolem Prahy se nenacházím.

Objednám si jí v e-schopu. Hezký den.

ladaadal*
hodnocení

2x

Robert má pravdu, elektronické se drží jako kopyto. Doslova. Beztak musíš jedním prstem mačkat vypínač (teda nevím jestli u všech) a vypadáš s tím, jako bys hulila doutník - myslím ten od řeky, co jsme zkoušeli jako děti a zvraceli po něm.

Osobně jsem tomu nikdy nepodlehl, ale znám spoustu kuřáků, co to horempádem kupovali při největším boomu a dnes už to ani nevyndaj nebo to vyhodili. Když nemůžou, tak to vydrží. Prostě cigárko je cigárko, tak nepočítej, že ti to komplet vynahradí. Budeš se stále těšit z práce domů na "TO" pravý.:). Ale jinak hodně zdaru a dobrou chuť.

doplněno 01.12.12 20:15:

Koukám, že pro nezasvěcené to zní jinak, takže na opravu: nepodlehl jsem elektronické cigaretě. Klasické bohužel ano.*zed*

hodnocení

To je pravda, ale v práci nemám jinou možnost.

A bez cigárka, aspoň toho "e" , v kanceláři 8 až 10 hod.

nevydržím *zed*.

robert77*
hodnocení

0x

nejsou delane na drzenim mezi prsty jako cigarety

hodnocení

0x

Mě stále udivuje, kolik lidí řeší Éčka v potavě, kolik textu prostudují při koupí jednoho jogurtu, jak trvají na tom, aby u rohlíků byl nápis, že jsou rozpékané ze zmraženého, jak se snaží koupit kvalitní potraviny, jíst zdravě. A pak si hnus fialový, plný kdovíjakých chemikálijí nalifrují do plic. *ee* Hmhm, podivné!

doplněno 04.12.12 11:06:

Láďo, začínám mít plné zuby všelijakých šílených zvěstí a studování složení začínám ignorovat. Už mě nebaví stále se bát a být naštvaná. Ale přece jen vím, co je bůček a čipsy a litry kafe a co je kouření. *cteni*

ladaadal*

Babčo, třeba já vživotě nestudoval, kolik čeho je v potravině či nápoji. Buď mi chutná nebo ne, jestli je to plný mouky nebo dělaný z krysy je mi jedno, důležitá je chuť.

doplněno 04.12.12 11:06:

A jen tak mimochodem, kouřím skoro 30 let 20-30 cigaret denně. Loni jsem byl na kontrole jak u obvoďáka, tak na plicním, se srdcem a já nevím co ještě. Srdce mám jak novorozeně, plíce sice tmavý, ale udejchal jsem víc než mladý atléti, co tam choděj, cévy mám jak 16ti letá holka, takže kde je to špatný zdraví? Bývalý spolužák, co nikdy nekouřil, je abstinent, jeden čas byl vegetarián a pije jen bylinkové čaje má astma, srdeční aritmii, cukrovku... a na víc si už nevzpomínám, v podstatě chodící mrtvola. A to si ani neužil. Jím co mi daj, piju, co teče, kouřím a dělám fůru dalších nezdravých věcí. Přesto mám jen úrazové věci, žádná nemoc, žádné problémy. Nebo si je nepřipouštím.;)

hodnocení

Vaše vzájemná korespondence přišlo omyle mě,

tak vám jí oběma přeposílám :).

hodnocení

Vaše vzájemná korespondence omylem přišla mě,

tak vám jí oběma přeposílám :).

mjso, omlouvám se, zakecala jsem se s Láďou. :D

hodnocení

Jééé, neomlouvej se, to je v poho...ahoj :).

ladaadal*

Tak teď jsem z vás dvou nějak mimo, to asi bylo mimo naši komunikaci? Já jen, že jsem nepochopil :D.

Jinak babčo - čipsy nemusím, ale prorostlý bůček, denně několik hrnků kafe a cigárko. Ty mi vypisuješ seznam toho, co mám nejraději? ;)

hodnocení

jaktože nechápeš? Píšeš babce, ale posíláš to stále mě a já jsem "mjso"

ladaadal*

Že by nějaká chybka? Klikám na tlačítko odpovědět babče, nevím, jak jsme se dostali k tobě. No, hlavně že je to pod sebou a víme komu to patří, tak se taky omlouvám. Vyřídím si to s babčou soukromě*smich*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]