Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. S padáním vlasů mám zajít ke kožnímu doktorovi? .. A je někdo z vás, kdo tam s tím zašel a pomohl mu s tím? Předem děkuji za odpověď.
Padání vlasů je způsobeno větší dávkou stresu,ten je na prvním místě a za další stravou.Potřebujete dostat do těla vitamíny a minerály,které evidentně nemáte.
Mě když kdysi dávno padaly vlasy, tak mě obvodní doktorka na to dávala injekce B 12 a pomohly.
doplněno 01.10.14 21:54:Je už to hodně dávno, myslím, že jsem neplatila tenkrát nic. Dnes to může být jinak. Zajděte za obvodní a zkuste se na to zeptat. Jestli to máte ze stresu, tak by vhodné byly. Mě začaly padat vlasy právě ze stresu ( úmrtí v rodině ). Po injekcích padat přestaly.
Ano, ke kožnímu. Udělá Vám krevní testy, pokud by to dlouhodobě nepomohlo, na nemoci vlasů existuje speciální vlasové centrum při Vinohradské nemocnici v Praze: fnkv.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.