Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kožní doktor

Od: dfsdgfsdas odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. S padáním vlasů mám zajít ke kožnímu doktorovi? .. A je někdo z vás, kdo tam s tím zašel a pomohl mu s tím? :) Předem děkuji za odpověď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Padání vlasů je způsobeno větší dávkou stresu,ten je na prvním místě a za další stravou.Potřebujete dostat do těla vitamíny a minerály,které evidentně nemáte.

hodnocení

2x

Mě když kdysi dávno padaly vlasy, tak mě obvodní doktorka na to dávala injekce B 12 a pomohly.

doplněno 01.10.14 21:54:

Je už to hodně dávno, myslím, že jsem neplatila tenkrát nic. Dnes to může být jinak. Zajděte za obvodní a zkuste se na to zeptat. Jestli to máte ze stresu, tak by vhodné byly. Mě začaly padat vlasy právě ze stresu ( úmrtí v rodině ). Po injekcích padat přestaly.

sdf

A kolik vás ty injekce stály? A to si mám u doktrova o to zažádat či jak?

aaella*
hodnocení

1x

Ano, ke kožnímu. Udělá Vám krevní testy, pokud by to dlouhodobě nepomohlo, na nemoci vlasů existuje speciální vlasové centrum při Vinohradské nemocnici v Praze: fnkv.cz/...

hodnocení

1x

Kolik je vám let? Jste muž nebo žena? Jaké jste tělesné konstrukce (otylý, hubený)? Jak náročné máte povolání? Máte dlouhodobý stres? Tohle všechno hraje velikou roli.

doplněno 30.09.14 11:23:

Možná, že by nebylo od věci nechat si vyšetřit funkci štítné žlázy. A také množství cukru v krvi.

dnsh
Je mi 17 a jeste studuji..jsem tak akorat silna slecna

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]