Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Akrylgely - zvolit tří nebo jednofázové?

Od: vranka* odpovědí: 3 změna:

Dobré ránko, chci se zeptat na akrylgely od Expy. Které koupit. Je tam nějaký akrylgel a akrylgel pudr. Takže stačí tyhle dva a nebo je lepší si ječtě pořídit fázi č.1? Taky jsem se dočetla,že jsou pevnější a tak se lépe hodí na nehty které jsou víc zatěžovaný,že by neměly odpadávat a lámat se. Může mi prosím někdo poradit? Děkuju*mala*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

elena*
hodnocení

2x

Ahoj,kup si určitě fázi č.1 a taky si kup lesk-quck finish...acrygel po vytvtrzení a otření výpotku zustává matný. Jinak si kup jak píšeš ten gel a pudr k tomu.

vranka*
hodnocení

čauky, děkuju za radu. Ještě se zeptám, je možný použít místo toho lesku quck finish třeba lesk od jiné firmy a nebo by mi na tom nedržel? :)

ajuska*
hodnocení

2x

Ahoj určitě koupit č.1 dávám je pod všechny od expy. Taky dávám pro lepší přilnutí ultra bond nebo preimer.Jinak značky nemíchám.S expou jsem spokojena. Hezký den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]