Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Avon - objednávání z eshopu

Od: lara89* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, chtěla bych si objednat nějaké výrobky Avon. Bohužel v blízkosti svého bydliště nemám žádnou avonlady. Máte někdo zkušenosti s objednáváním z eshopu na avon-katalog.eu./... Na stránkách mají tento text, že nespadají pod Avon Cosmetics. Nevadí mi dobírka. Jen se bojím, aby byl vše v pořádku. Díky za rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zwiki*
hodnocení

0x

Ahoj.Nepíšete odkuď jste.U nás v domě jedna Avonlady je.

hodnocení

0x

podle regionu/města si můžeš najít avon lady na oficiálních českých stránkách Avonu zde avon.cz/...

Je tam též e-shop. Nevím, zda e-shop slouží pro Avon lady nebo i pro konečné zakázníky. Odbírám totiž u Avon lady

doplněno 27.09.14 19:18:

k vyhledání nejbližší avon lady: v pravém části monitoru je " Doporučit AL/AG v mém okolí" ---- Zadejte adresu pro možnost výběru AL/AG ve Vaší lokalitě -- zde napište město

tiffany*
hodnocení

0x

Tak prostě Avon prodává někdo jiný, jako špatné bych to neviděla, je to jako eshop s poštovným a vlastně žádnou Alady nepotřebujete. U nákupu prostřednictvím Alady máte možnost nějakých slev, záleží na různých faktorech, které mně ani nebaví nějak zkoumat, trochu záleží i na aktivitě Alady. Vlevo na úvodním formuláři je upozornění a když kliknete na "pokračujte zde", tak se Vám objeví "pravý" Avon a určitě v něm najdete i nějakou Avon lady v okolí, aspoň já jsem se po několika letech vrátila k Avonu a takto jsem tu lady našla. Upřímně řečeno mi ale trochu vadí, že někdo, po kom mi "nic není" vidí, co já si objednávám a ještě se s ním musím osobně setkat, no prostě je to způsob prodeje, tato nutnost u e shopu odpadá. Je ale zvláštní, že ještě asi před třemi lety se to v okolí Avon lady jen hemžilo a dnes jsem našla jedinou, zatímco se "hemží" nabídky Oriflamu, možná za to může zrovna ten eshop. Každopádně já jsem s Avonem velmi spokojená :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]