Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zhubnout?

Od: mattoni odpovědí: 4 změna:

ahoj, potřeboval bych nějakou radu jak zhubnout. Je mi 13 v únoru mi bude 14 měřím nějakých 173 až 175 cm ale vážím něco okolo 83 kg! co mám prosím dělat?... moc rád jím :-D

díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

roza*
hodnocení

2x

To je právě to, že moc rád jíš! Zmenši si dávky potravy, ale zase ne tak moc. Jestliže budeš mít hlad, tak na jídlo budeš myslet stále a nakonec to nevydržíš a zase se něčím nacpeš. To nemá cenu. Hlavně nedělej v jídle příliš dlouhé pauzy, to znamená, že nesmíš vynechávat pravidelný příjem potravy. Nevynechávat! Měl bys dodržovat pravidelnou stravu v běžných dávkách, ani malé, ani velké, nepřejídat se. Prostě přiměřené, ale pravidelně. Samozřejmě, že omezit tuky a cukry, také vynechat pivo a slazené limonády, vynechat smažené hranolky a vůbec smažené věci, protože tam je spoustu tuků. Raději si dej něco od masa, jseš ve vývinu, rosteš. Dobré je, najít si nějakou činnost, nějakého koníčka, abys zaměstnal hlavu a přestal myslet na jídlo. Když budeš mít zahálku, tak se myšlenky na jídlo dostaví samy a nedají se zahnat. Spadneš zase do stavu, v jakém jsi teď. Najdi si, co tě baví a tomu se věnuj. Nemám na mysli, sedět u počítače, ale pohybovat se, buďto sportovat a nebo něco tvořit, ale fyzicky, s pohybem.

Přeji hodně štěstí, pevnou vůli a vytrvalost.

mattoni
hodnocení

ahoj, díky za radu no pivo samožrejmě nepiji ale miluji sycené nápoje :3 asi v každém případě jsou sladké :/ díky moc za radu určitě zkusím vše co si tady napsal :)

stirecek*
hodnocení

0x
Co máš dělat? Pouzij vyhledávání...

hodnocení

0x
Ahoj.Stirecek ma na mysli vyhledavani zde na poradne.Zadej si -hubnuti,a dozvis se vse ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]