Nejste přihlášen/a.
... uzavřený do skleničky...
Jak nejlépe zachovat jeho vlastnosti, konzistenci, barvu, na pár dní?
Zakápnout citrónem, jablečnou šťávou, nechat tak?
Nechci konzervovat ani uchovávat déle, jen aby zítra nebyl "hnusný"...
Díky !
Já jsem celý život "schoválala" křen do horní vrstvy hořčice. Odhnula, nasypala a zahrnula. Vydržel vždy velmi dlouho. Dnes si myslím, že je lépe odstrouhat si tolik, kolik potřebuji a zbytek, celý kus pevně, bez vzduchu, zabalit do potravinové fólie a dát na mražák. Pokaždé si ustrouhat jen tolik, kolik potřebuji. Navíc, zmrzlý křen se strouhá mnohem lépe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.