Nejste přihlášen/a.
Ahojky, mám takovej trapnej dotaz.. :D
Je lepší se tam dole holit nebo ne? Co se chlapům víc líbí? Je pravda, že když se oholím, tak to pak svědí?
Díky, Simi (15)
Je srandovní, jak píšeš, ". . . co se chlapům víc líbí". Není důležité, co se chlapům líbí. Je důležité to, co se líbí tomu tvému. Pán přišel k lékaři a ptal se ho, co má dělat, protože ta jeho, ta má půl "škatulky" bílou. "A vám to vadí?" zeptal se doktor. "Ne, nevadí mi to, ale kamarádi se mi smějou." Odpověděl pán.
Ano, je to dost individuální. Každému muži se líbí něco jiného, já sama se holím od začátku a svědí mě to právě když to dorůstá. Někdy se holím úplně, jindy tam nechávám tenký proužek nebo malý trojúhelníček. Je to jen na tobě, ale myslím si, že z estetického hlediska je alespoň od věci si holit třísla, představ si ženskou na koupališti, jak jí z pod bikin trčí chlupiska ... mě by to teda sexy nepřišlo :D
Dobrý den, když to srovnám s holením vousů u mužů, tak svědit může nový růst vousů (chloupků). Ale, dejte si pozor na podráždění nebo poškrábání pokožky - to potom pálí.
Holte se ostrým nástrojem, ať se nepodřete, namočit s pěnou a opatrně. I pro ženy se doporučují pánská holítka, která jsou odolnější a zůstanou déle ostrá. Zdravím!
Je to individuální. Mně i partnerovi se líbí vyholené intimní partie. Jak již bylo zmíněno, z holení se může stát i příjemná záležitost. Už jenom roztírání holící pěny je vzrušující. Vzájemné holení intimních partií, alespoň u nás, je již delší dobu součástí předehry. Těsně po holení je pokožka hodně citlivá a tak i zážitek ze soulože je intenzivnější.
Ahoj, holení není jen otázkou vkusu, ale i otázkou hygieny já se také holím od začátku, protože mi to přijde nehygienické. Se svěděním je to velice individuální a záleží na typu pokožky, já třeba svědění mám, používám různé zklidňující krémy (musím všude a je to i příjemné můžu doporučit). Takže záleží jen na tobě, kluci to mají různě :D zkus se mrnkout na netu po nějaké diskuzi určitě najdeš a uvidíš, osobně si ale myslím, že většina preferuje oholení (třeba ne úplné, ale alespoň částečně)
Je to zbytečné. Vlasy a nehty dorůstají, mužům vousy, ty se musejí stříhat a zkracovat, ochlupení jednou vyroste a už dál neroste. Je to přírodní, normální, ale pokud chcete, je to asi tak zbytečné jako si lakovat nehty nebo se líčit. U mladých dívek to nemá to jiný účel, než možná kulturní. A znamená to počínající dospělost, podobně jako u kluků když jim rostou fousy. Jenže fousy se musejí holit, protože s pubertálním chmýřím na bradě kluci vypadají směšně.
Ano, když se vyholíte, více to svědí a někdy v těch nejblbějších momentech. Pokud chcete předejít většímu podráždění, holte se vždy po směru růstu chloupků. Nějaká ta estetická úprava klína je dneska běžná, od úplného vyholení až po složité obrazce nebo dobře udržovaného bobříka. Souhlas se slečnou nade mnou, chlupy trčící z plavek a prádla nejsou nic moc sexy, aspoň nějaká ta základní úprava se dneska cení
.
Mladým chlapům se líbí čárky, holátka apod. U straších mužů jsem se ale víckrát setkala s názorem, že pokud se jejich partnerka úplně vyholila, připadali si jako pedafilové. A byli to zvlášť ti muži, co mají malé dcery.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.