Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolení v podbrisku

Od: smoulasmoulinka odpovědí: 6 změna:

Ahoj holky...mam jednu otázku. Ještě jsem nedostala prvni menstruaci a ted mam výtok( takový tmavší, ale ne žlutý) potom bolení a tlak v podbrisku a bolení zad(v kříží) co to znamená?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

2x

Může to hlásit přicházející menstruaci, nebo i zánět... Já bych se přikláněla k té menstruaci. Vypadá to, že vaječníky jedou na plný plyn a zachvíli přijede červená teta.

smoulasmoukinka
hodnocení

Chtěla bych se ještě zeptat do kdy se menstruace zhuba dostaví?

eulalie*

No, beru-li to podle sebe - tak do 3 dnů by měla přijít. A když ne, tak by stálo za to zeptat se doma mamky. A konzultovat pak s ní.

smoulasmoulinka
hodnocení

Takze kdyz to začalo dnes, tak by se měla dostavit + - v neděli?

eulalie*

Toto je velmi individuální a každá žena to má jinak. A většinou je to tak, že to příjde, když se to nejméně čeká a když je to nejméně vhodné. Např. v hodině tělocviku... Ale teď vážně, přesný termín takto opravdu nelze stanovit.

lucie*
hodnocení

0x

Já bych to považovala za menzes,ono to krvácení nemusí být plnohodnotné:)Já to měla taky tak,jen takové špinění a matka"neboj za tři dny máš klid"a ono to bylo sedm dní a tři dny o nebylo dodnes:)vše to je individuální.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]