Nejste přihlášen/a.
Ahoj je mi 14 let a ještě nemam menstruaci, asi před rokem a pul jsem se probudila a měla uplne červené kalhotky a od te doby nic...každy den mam pravidelně docela silný výtok (asi 1 rok), boli me občas v podbrisku a mam bolesti zad co to znamená? A ještě jedna otázka jsem poslední holka která to ve třídě ještě nemá nedá se to nějak urychlit?
I já jsem dostala menstruaci poprvé až 2 měsíce po 14. narozeninách. Byla jsem asi poslední ze třídy, ostatní děvčata se s tím už rok či dva trápila.
Pokud píšeš, že krev se již jednou objevila, zajdi ke gynekologovi. Ať jde mamka s Tebou, při vyšetření může počkat venku. Ale budeš to s ní lépe snášet, než tam být sama. Doktor Ti třeba píchne injekci, která pravidelnou periodu vyvolá. Já jsem byla sice ráda, že dlouho nebylo nic a já se vesele koupala v rybníku, zatímco mnohé kamarádky brblaly doma. Ale ve 14 letech by v tom už měl být nastolen pořádek. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.