Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomůžete mi?

Od: ann* odpovědí: 3 změna:

Ahoj je mi 14 let a ještě nemam menstruaci, asi před rokem a pul jsem se probudila a měla uplne červené kalhotky a od te doby nic...každy den mam pravidelně docela silný výtok (asi 1 rok), boli me občas v podbrisku a mam bolesti zad co to znamená? A ještě jedna otázka jsem poslední holka která to ve třídě ještě nemá nedá se to nějak urychlit?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
My ti asi v tomto pripade nepomuzeme.Je treba gynekologa.Jeste chvilku pockej,pokud te boli v krizi a podbrisek,mela by se menstruace co nejdrive dostavit.

iv®
hodnocení

1x
Asi bych radši vyhledala lékaře - lékařku ktera by mi poradila. Prece jenom rok a pul nic po prvnim krvaceni je docela velka pauza. Nebo si zkus promluvit s mámou? Rozebrat to. Možná poradi :)

hodnocení

1x

I já jsem dostala menstruaci poprvé až 2 měsíce po 14. narozeninách. Byla jsem asi poslední ze třídy, ostatní děvčata se s tím už rok či dva trápila.

Pokud píšeš, že krev se již jednou objevila, zajdi ke gynekologovi. Ať jde mamka s Tebou, při vyšetření může počkat venku. Ale budeš to s ní lépe snášet, než tam být sama. Doktor Ti třeba píchne injekci, která pravidelnou periodu vyvolá. Já jsem byla sice ráda, že dlouho nebylo nic a já se vesele koupala v rybníku, zatímco mnohé kamarádky brblaly doma. Ale ve 14 letech by v tom už měl být nastolen pořádek. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]