Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
vím, že každý má po těle drobné chloupky, ale u mě jsou bohužel dost viditelné (jsem bruneta), pod pupíkem silnější, když je oholím, jsou vidět černé tečky, když je vytrhávám (jednotlivě pinzetou nebo epilátorem), tak zarustájí, takže to vypadá ještě hůře. Zjistila jsem, že tenhle problém mám po mamince, nemáte zkušenost, zda se dá nadměrné ochlupení eliminovat, i když je dědičné? Bylinkami, antikoncepcí apod.? Mám nového přítele a ačkoliv je úžasný, tak mám problém se před ním svléknout, způsobuje mi to komplex.
Děkuju za tipy.
Ochlupení, stejně jako vlasy, řasy, jsou zcela normální. U někoho víc u někoho méně. Ale je to přirozené. Jen v porovnání s dnešní módou depilací vypadá, že je toho někdy a někde víc. Buď vás má partner rád takovou, jakou jste, nebo je moc dokonalý a vybíravý. Až bude jednou plešatý, tak se bude marně snažit to nějak zakrýt nebo zpomalit a také ho kvůli tomu neopustíte jestli ho budete mít ráda takového, jaký je.
Víte kolik ženských je takto chlupatých? Hodně. A vašemu tatínkovi vadila vaše chlupatá maminka? Asi moc nee, když jste na světě. A nikdo na světě není dokonalý. Nebo ten váš nový přítel snad ano? Určitě by se na něm našla vada jeho kráse. Začněte se mít ráda taková, jaká jste nyní, nebo ten váš přítel pozná, jaké komplexy méněcennosti máte, a bude po krásném vztahu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.