Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozdní vzití antikoncepce

Od: janulek odpovědí: 2 změna:

Zdravím, chtěla bych se zeptat, ve čtvrtek ve 21:00 jsem si vzala první prášek z nového platíčka, v pátek jsem na to zapoměla a vzala si ho až v sobotu v 11h, večer jsem měla pohlavní styk a prášek jsem si vzala až dneska ráno v 6h.. Myslíte si, že bych mohla otěhotnět? Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím, každá HA má vymezený čas účinnosti. Všeobecně to bývá 10-12 hodin, liší se ale typ od typu (vždy je to v návodu). Pokud sis tedy vzala další prášek až po 14 hodinách, mohl být účinek snížen a těhotenství tedy není vyloučené.

Navíc je riziko úměrně zvýšené tím, jestli zapomeneš vzít první pilulky z platíčka, protože ty obsahují největší dávku hormonů.

janulek
hodnocení

Zdravím, tak jsem si dneska koupila Escapelle..chtěla bych se zeptat jestli po tomto užití můžu mít nechráněný pohlavní styk, když nadále užívám antikoncepci, teď už snad ve stejnou dobu :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak na prvni styk
Otázky na téma první styk

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]