Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oblékám se špatně?

Od: andrej® odpovědí: 23 změna:

Ahoj. Jsem již staršího data výroby a na módu nijak nehledím. Seznámil jsem se se ženou, začli jsme se scházet a když jsem na jedno rande přišel v sandálech a měl ponožky, dostal jsem velmi vynadáno, že to je hrůza. Zajímalo by mne, jestli má ona praštěný pohled na oblékání nebo jsem já mimo realitu.

Díky za názory.

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, tak, toto je považováno za jeden z největších módních hříchů, který se neodpouští.

Raději už to nedělejte a nechte se tou ženou kultivovat v oblékání - prodělat na tom nemůžete.

Zdravím!

layborr*

Je to FO-PÁ -

Ponožky v sandálech jsou určitě pohodlné a v horkých dnech pěkně sají pot. Blížíte se v nich ale vzhledu školáka s aktovkou na zádech. Věřte, že spolehlivě odradí každou ženu, která za něco stojí.

Platí tedy: když sandály, tak bez ponožek, když ponožky, tak v uzavřené botě Výjimku lze uznat pouze v případě ponožek kotníkových – velice nízkých, které se nosí do pantoflí a nad nimiž se v kombinaci se sandály dá přivřít oko (jen u nás)

Prdlajs faux-pass, módní trend to je !

prozeny.blesk.cz/...

novinky.cz/...

life.ihned.cz/...

mravenecvongerm
hodnocení

2x

Zajímalo by mne, jestli má ona praštěný pohled na oblékání nebo jsem já mimo realitu

Řešilo se to tu milionkrát. Ani jedno ani druhé. Prostě sto lidí a sto chutí - botka. Móda je jedna věc Váš vkus druhá. Vy se můžete oblékat jakkoli chcete. To je pouze Vaše věc. Pokud se necháte partnerkou inspirovat k jinému typu oblékání., to je také vaše věc.

No, tak já bych to viděla následovně. U pána by mi ponožky a sandály asi nevadily, pokud by to nebyly fakt nějaký děsný podkolenky a sešmachtané sandály. Spíše by mi vadilo, kdyby ten dotyčný přišel na rande sice bez ponožek, ale s neupravenými nehty na nohou a viditelně tvrdou a rozpraskanou pokožkou na patách. To totiž vídávám velice často a to nejen u mužů, ale i u docela mladých žen. A to mají na těch neudržovaných nohou nehty nalakované.

martinaa*

Souhlasím, to mě taky dokáže úplně odradit...

hodnocení

2x

Ono taky docela záleží co je to za ponožky... ono v černých sandálech bílé ponožky vytažené do půlky lýtek, to je fakt na ránu :) ale když má někdo černé sandály a pod nima černé kotníkové ponožky, nemám proti tomu ani půl slova. Osobně taky nerad chodím naboso, na zahradu teda jo, to (v létě) chodím bosý nebo v tzv "crocsech" (ikdyž Crocs je značka a já měl na mysli spíš ty vietnamské gumáky za stovku), ale po venku radši kvalitní dobře odvětrané botasky a kotníková ponožka.

hodnocení

2x

Mi příjde naprosto a úplně na hlavu celá diskuze a fofr kolem ponožek v sandálech. Nikoho nezajímá, že chlap smrdí něvětranou skříní, nebo gořalou, že má špinavý límeček a ruce s ulámanými nehty plnými záděrů, v ruce igelitku, ale každý bude řešit sandály. Fakt, na hlavu! *zed* Andreji, jestliže se chcete té ženě líbit, poslouchejte, co vám říká a co vám dává najevo. Jestliže je vám lhostejná a nestojíte o ni, klidně choďte v sandálech s ponožkami až do sněhu. Ale pak ani vy z ní chutě nevybírejte.

martinaa*

Babkazov, ale to se tu přece neřeší. Neřeší se smrad kořaly, ani igelitka. Řeší se ponožky v sandálech.

Až se někdo přijde zeptat na smrad kořalky a ingelitku v ruce, mileráda mu odpovím.

junkers*
hodnocení

1x

Můj názor je, že má praštěný pohled, případně je praštěná celá. Ženský obecně zajímá jen tělo a vzhled, protože nemají ducha.

qt
hodnocení

1x

Klasický případ ponožek v sandálech, jev, kdy praktičnost musí ustoupit před módou, ve které se nosí kroksy a chlapi se oblíkají jak buzničky.

martinaa*
hodnocení

1x

Zdravím, ponožky v sandálech nesnáším, takže bych taky nebyla moc ráda... vezměte si, že by přišla na rande pěkná baba v sukni a měla hodně viditelně chlupaté nohy (i když vím, že to někdo neřeší).

Na druhou stranu Vám neměla ona co vynadat, zvlášť, pokud se ještě scházíte takhle venku. Jedna věc je dát umírněně najevo svůj názor, nelíbí se mi, domluvit se. Ale "velmi vynadáno"?

Panička asi nebude úplně normální, nezlobte se.

eulalie*
hodnocení

1x

Mně ponožky v sandálech nevadí. Přijde mi to praktičtější než bez nich. Ovšem v časopisech s módní tématikou se vesměs dočtete, že ponožky v sandálech jsou společensky nepřijatelné, a kdo to tak nosí, tak je trouba. A zaráží mě na té vaší scházecí ženě, že vás dokázala takto spražit. Určitě to totiž bude dělat pravidelně a pěkně vás povede a bude vychovávat po svém. Protože jestliže jí vadí toto, co to asi bude příště?

hodnocení

1x
Ponožky v sandalech taky nesnesu, ani na sobě ani na muži :-D vždy si vzpomenu na Charlieho Sheena, jak v tom vypadal:-D ale pokud je vám to pohodlné, tak si je klidně noste, je to čistě vaše věc. Záleží na tom, zda si chcete nechat od ženy poradit, jak vypadat lépe-ženy mají rády, když k nim muž oblečením pasuje a nemusí se za něj stydět, ale vše je pouze na vás ;)

Když vidím dámy s jejich vybočenými palci a plesnivými nehty, je to opravdu chuťovka. Zlatý fusekle.

hodnocení

0x

Jde o vizitku ženy, že vás za to vyplísnila. "Chodí" s vámi proto, že budete dodržovat určitá "společensky nastavená pravidla", jako je například, že do sandálů se nemůžou nosit ponožky, nebo kvůli tomu, jaký jste, jak se chováte, jaká jste osobnost?

poseidon*
hodnocení

0x

Jde o otázku vkusu. Pokud ponožky v sandálech partnerce vadí, snad není problém jí vyhovět. Nedělal bych z toho kovbojku.

donkarel*
hodnocení

0x

To samé ponožky v sandálech. Zrovna dneska - nosím běžně kraťasy + triko i takhle na podzim, ale protože tu mívám ráno kolem 5°C a nohy dole se už neprokrvují jako dřív, tak každý den řeším dilema, jestli si vzít sandály s ponožkama (který po příchodu do práce/odpoledne sundám) a bejt za burana, nebo si vzít polobotky, celej den si v nich pařit nohy ale zapadnout do davu...

Připomíná mi to holení, kdy před 20 lety někdo řekl, že nevyholená žena (v té době tak 95% populace) = hrůza, takže se dneska 95% holí. Tohle je stejná aféra - někdo něco diktuje a ostatní mu to žerou...

hodnocení

0x

Naboso v sandálech je cikánská móda. Itálie, Španělsko.

cesmina*
hodnocení

0x

Mohl by jste prosím napsat barvu těch bot a ponožek.A jak jste měl ponožky vysoké.Děkuji Cesmína

iv®
hodnocení

0x
Když jsem potkala svého nyni již manžela, bylo to neco obdobneho. Sice to nebyly ponožky v sandalech, ale krátké kalhoty - ponožky - mokasiny :) Bylo mu tenkrát 25 a oblekala ho mamka. Nebo aspon pomahala. Zamilovala jsem se do něj a změna jeho šatníku přišla tak nějak sama...vzdy se nechal vest a poradit co by mu slušelo a v čem se i on bude citit fajn. Ale určitě bych ho nepeskovala ale snažila se ho vyslechnout, porozumet.

Pro jistý vyspělý národ byly podkolenky a kraťasy skoro krojem národním.

tiffany*
hodnocení

0x

Andreji, až budete žít v Kalifornii, kde je téměř celý rok jen a jen teplo, tak Vás ani nenapadne nosit do sandálů ponožky, ledaže se to stane módním hitem, jako zrovna teď :). Podle mně je to praktická věc, zejména po zdravotní stránce, krom toho mi muži mladší i starší takto vyoblíkaní vesměs připadají sympatičtí, protože (zřejmě) myslí i jinak, než jen aby byli za "módemany", případně metrosexuály ;). Pokud jsou ponožky i pantofle v čistém, resp. neotlučeném stavu, vůbec mi to nevadí, podle mně to svěčí o určité pečlivosti. Tak zkuste své vyvolené oponovat, třeba bude přístupná racionálním argumentům (z oblasti péče o zdraví :).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]