Nejste přihlášen/a.
Zdravím, byla jsem u kadeřnice už to bude tak 2 měsíce a nechávala jsem se barvit na zrz, pak jsem byla ale na trvalé a z té zrz se stala zrzavo hnědá barva. Chtěla bych se vrátit zase zpátky k té výraznější + už se potřebuji zbavit odrostů, ale jít ke kadeřnici mi přijde dost finančně náročné. Chci se zeptat, jakou barvu bych tedy asi měla sehnat aby mi z jemně zrz vlasů vznikla opravdová zrz? Mám strach, že když koupím zrzavou, tak mi hlava zčervená. A druhá otázka: když si to obarvím i s odrosty, splyne ta barva?
s odrosty splyne,pokud nemáte opravdu černý odrost,potom doporučuji trochu předem odbarvit.To není nic těžkého.A odstínu je nepřeberně od měděných po oříšek...mi sedí barvy od Syossu nebo Loreal,ale musí to být barva dlouhotrvající,pokud by to byl jen šampon nebo na 24 umytí nebo "mouse" je hned omytá,brzo byste barvila znova a ani tak moc nekryje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.